E da, ono sto plasi je sto ova obnovljena? povreda moze da nagovesti kako Novakovo telo reaguje na ogromne napore u toku godine. Ako se radi o obnovljenoj povredi objektivan je strah da ce se one u daljoj buducnosti sve cesce obnavljati usled dugotrajnih napora.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Big Nole View PostE da, ono sto plasi je sto ova obnovljena? povreda moze da nagovesti kako Novakovo telo reaguje na ogromne napore u toku godine. Ako se radi o obnovljenoj povredi objektivan je strah da ce se one u daljoj buducnosti sve cesce obnavljati usled dugotrajnih napora.
Comment
-
Nisam znala gdje da postavim ovo sto cu da pitam,a posto je vezano za Novaka ,napisah ovdje.Interesuje jednog mog komsiju inace Novakovog navijaca ,a ja mu nisam znala odgovorit .Koliko je Novak dobio za nosenje opreme ST? Pa ako ce neko biti ljubazan da mi kaze da bih mu prenijela.
Comment
-
Originally posted by draza View PostVanja,pa pozdrav za tebe druze...
Za marinu_pg, ako me secanje dobro sluzi, dobio je 15 miliona dolara da bi presao sa Adidasa na Sergio Tachini, a koliko godisnje dobija, sto rece notorious, to samo Nole i njegov tim znaju...
Comment
-
Originally posted by marina_pg View PostMene da ti pravo kazem nije briga,ni za Federera a ne za njega,no me pita komsija posto ja dosta pratim tenis za to pa posto nisam znala obratih se vama
Comment
-
Nema nikakvih informacija da li ce Nole igrati Pariz ,ja mislim da je suludo igrati sad(jer je rekao u subotu da nece trenirati naredna 2,3 dana)i sigruno ne moze da sanira povredu za ovoliko kratak period
Comment
-
Originally posted by notorious View PostMeč mu je na rasporedu u srijedu, pa ima vremena za otkaz koji će uslijediti sutra.
Comment
Comment