Originally posted by proudNolee
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Nema sta da ga odbiju imao je koronu poslednjih 6 meseci i to je dovoljno za izuzece,ne znam zasto su 3 meseca tupili pricu da samo vakcinisani mogu uci,ja mogu uci u Australiju a nevakcinisan sam jer sam imo covid
Samo mislim da za Sad i Britaniju nema tih privilegija
Obicno ovako poznate licnosti kad imaju covid objave,Novak em nije objavio em je antivasker i zato je sumnjiv do bola i vlastima a pogotovo narodu no na sudu ne moze izgubiti
Comment
-
-
Originally posted by proudNolee View PostLjudi jel vi stvarno mislite da postiji 1% šanse da njemu ne kraju dozvole da igra
ja to uošte ne vidim kao opciju al čitajući ovdje vidim da ima onih koji očekuju čak i taj scenario
Comment
-
U sustini, prica se svodi na to da drzava Viktorija nije mogla da propisuje uslove pod kojima ce se izdati medicinsko izuzece, vec je za to iskljucivo nadlezna komisija, tijelo, bla, ba.. na federalnom nivou! I tu se Novak nasao izmedju cekica i nakovnja. On je zadovoljio uslove drzave Viktorija, koja je prebolovanu koronu u poslednjih 6 mjeseci smatrala dovoljnim argumentom za izuzece, ali je australska vlada cekala iz prikrajka i oborila to, jer se ona pita.
Avaj, na sunce dana izlaze drugaciji stavovi, dati upravo od premijera:
Sta sad, crni sine?? Oni su od starta u konfliktu sami sa sobom. Sta reci, kakvu posluku porati...
- Likes 1
Comment
-
Tamo u izuzecu onaj dokument se nigde ne pominje Viktorija vec iskljucivo australijska vlada i ministarstvo zdravlja
Ako je stvarno istina da na drzavnom nivou nema izuzeca onda nije legalno usao i nema tu politike neke,vrlo je moguce da je Viktorija i napravila izuzece samo da bi Novak mogao dociLast edited by Srkisa; 07-01-22, 00:50.
Comment
-
Originally posted by NI View PostJoker,
Jos jucer postalo ocigledno da se radi o unutrasnjoj australskoj politickoj borbi.
Kao i ti kad kazes za Bojanu da je u pravu kad kaze da ne valja sto Novak ratuje sa cijelim svijetom (zamisli, u pravu je za tako banalnu stvar), ali ignorises sve njene podrugljive ilustracije o korupciji na najvisem mogucem nivou, a u kojima je glavni akter - Novak. Pa, kad je kolege forumasi pitaju kako to misli, valjda je normalno da je veliki novac u pitanju, da ce teniser br. 1 donijeti vecu gledanost turniru i da sigurno na taj novac misli.. ona precizira "Ne, neee! On je dao pareeee!!!" Dokle ide taj bezobrazluk.. a jos je ogavnije tvoje slihtarsko ponasanje prema administratoru, kad si slijep za sve te gadosti. Iskreno, uz svo duzno postovanje, ides mi na penis...
Comment
-
Jos jucer postalo ocigledno da se radi o unutrasnjoj australskoj politickoj borbi.
To je sad kao da idem za Floridu ali za ulazak u Sad mi treba vakcinacija a u Floridu su mi dali izuzece jer su antivakseri tamo lupam,mislim da je ipak drzavni zakon iznad i ne smem legalno da krocim
Dakle Novak po tome nije u pritvoru zbog politike nego jer nije ispostovao zakonske propise
Dal je on znao za to?Dal su ga upozorili?
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Srkisa View Post
Ali ona nema veze sa Novakom,cudno je da zakon nije isti za drzavu i za pokrajinu, ali Novak zakonski nije usao sa ispravnim dokumentima
To je sad kao da idem za Floridu ali za ulazak u Sad mi treba vakcinacija a u Floridu su mi dali izuzece jer su antivakseri tamo lupam,mislim da je ipak drzavni zakon iznad i ne smem legalno da krocim
Dakle Novak po tome nije u pritvoru zbog politike nego jer nije ispostovao zakonske propise
Dal je on znao za to?Dal su ga upozorili?
Comment
-
Originally posted by Joker View PostSrkisa, iako je sadrzaj tih medicinskih izuzeca tajna, postaje ocigledno da su sva ona za razlog imala prelezanu koronu u poslednjih 6 mjeseci. Dakle, nisu neke teske bolesti i rijetke alergije, nego prelezana korona. Ali SAMO je Novak vracen. Ostalih 5-6, koji su takodje dobili izuzece, su prosli lagano.
E sad verujem da bi coveka sa srcanim problemima pustili svugde bez vakcine??Mozda su uz izuzece prilozili i neki jos dokaz da im zdr stanje ne dozvoljava to
To je dakle 4 5 ljudi od kojih mogu svi biti clanovi tima i imati neki problem
Comment
Comment