[/quote]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Re: ATP - NOVAK DJOKOVIC
Patriota, lako je dati poen kada gubis 0-40 na servis protivnika. Robredo je mogao da trazi Challenge i dobio bi poen. Novaku mozda i nije bilo sve super, al da stvarno toliko stvari nisu valjale, ne bi mogao da dobije mec u 5 seta protiv jednog od fizicki najspremnijih tenisera :-X
Evo sta je Roddick rekao:
Q. When asked about his injuries today, mentioning the right ankle as opposed to the left ankle, the other day
ANDY RODDICK: Isn't it both of them? And a back and a hip?
Q. And when he said there are too many to count.
ANDY RODDICK: And a cramp.
Q. Do you get the sense right now that he is...
ANDY RODDICK: Bird flu.
Q. Lot of things. Beijing hangover.
ANDY RODDICK: Yeah.
Q. He's got pretty long list of illness.
ANDY RODDICK: Anthrax. SARS. Common cough and cold.
Q. Got a lot of things going on with him.
ANDY RODDICK: Sure.
Q. Do you think he's bluffing?
ANDY RODDICK: No, I mean, I'm sure ‑‑
Q. The way you're saying it, almost means you feel like...
ANDY RODDICK: No, if it's there, it's there. There's just a lot. You know, he's either quick to call a trainer or he's the most courageous guy of all time. I think it's up for you guys to decide.
Comment
-
Novak je sam sebi izgradio takvu reputaciju da mu sada bukvalno niko vise ne veruje da je povredjen, umoran itd. Jednostavno , previse puta je trazio pauze kada gubi. Jano je da tu reputaciju uziva i kod kolega tenisera koji sada i otvoreno govore o tome.
Vidim da se bas puno govori o ovome na svim teniskim forumim danas, videcemo kakav ce biti sa Roddickom.
I Jelena je sada ista sto se tice ovoga, na zalost.
Comment
-
[quote author=moya link=topic=478.msg33376#msg33376 date=1220439933]
Novak je sam sebi izgradio takvu reputaciju da mu sada bukvalno niko vise ne veruje da je povredjen, umoran itd. Jednostavno , previse puta je trazio pauze kada gubi. Jano je da tu reputaciju uziva i kod kolega tenisera koji sada i otvoreno govore o tome.
Vidim da se bas puno govori o ovome na svim teniskim forumim danas, videcemo kakav ce biti sa Roddickom.
I Jelena je sada ista sto se tice ovoga, na zalost.
[/quote]
I ne samo tu reputaciju, moya
Greg GarberOne year later, Djokovic's game and image are still evolving
By Greg Garber
http://sports.espn.go.com/sports/ten...amp;id=3565969
Comment
-
Evo, ja sam pronashla Novakov intervju na sajtu USO opena u kome on komentarishe sve shto se deshavalo tokom mecha i pomislila sam da bi vas zanimalo da prochitate...bash je poduzi intervju, ali je zanimljivo...
evo link-a: http://www.usopen.org/en_US/news/int...395196227.html
I da se izvinim na kashnjenju, chestitam pobedu nad Robredom, mech je bio dug, ali niposhto dosadan...
Comment
Comment