Bravo bre
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ja se nadam i verujem u pobedu u nedelju ali sta god da bude svaka mu cast zaista. Voleo bih da je ovo finale ali nema veze. Uredu je i ovako. Samo polako pa do pobede i u nedelju.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostNisam gledao sve, prvi i do 5 5 treći set. Mnogo sam se sekirao... Dođe mi da plačem... Kakav čovek, kakav sportista... Srbin... Gledaću reprizu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
Ma iz tvojih usta u Božije uši. Beži. Poludeo sam. Najveći je. Kakav igrač. Koliko veruje u sebe. Nadao sam se...Mnogo mi bilo teško da gledam... Sad ću se napijem.
Nego kako reče Novak još 2008. na RG? Pobediv je Rafa...
Elem, sutra fino da pogleda snimak onog finala protiv Vavrinke i u skladu sa tim spremi taktiku za nedelju jer ga manje više to očekuje protiv Cicipasa...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View Post
Ma pre meča sam rekla da ga gledam kao favorita...
Nego kako reče Novak još 2008. na RG? Pobediv je Rafa...
Elem, sutra fino da pogleda snimak onog finala protiv Vavrinke i u skladu sa tim spremi taktiku za nedelju jer ga manje više to očekuje protiv Cicipasa...
Pijem treće pivo. Prsa u prsa. Kakav lik. Na konopce ga je bacio. Koliko spašenih brejk lopti... Nije izdržao Rafa.
Nisam mogao da gledam, izveo sam bebu napolje. Tako je breeeee.Last edited by Ljubitelj tenisa; 11-06-21, 23:41.
Comment
-
rg2®21
ma
mogao je ovi naš đovak onoga ošale dispobedi stri nula
ai više akotreba
četrpešes
medžutim
nije teo
ai štabi
on dase muči skače trči
a unjegamu njegovimu navijači lepo da sede ispred terevizora i piju pio i rakiu
jalda dato nije uredu
epa nemore tako
neg
nekse ioni malo nerviraju pcuju pičkaraju i sikiraju
jeltako
jelda
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
Nadao sam se. Verovao sam mu. Ali moramo respektovati Rafu. Znao sam da je ključni drugi i treći set. Izdala je fizička sprema Rafu. Ali Noletova partija...
Pijem treće pivo. Prsa u prsa. Kakav lik. Na konopce ga je bacio. Koliko spašenih brejk lopti... Nije izdržao Rafa.
Nisam mogao da gledam, izveo sam bebu napolje. Tako je breeeee.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
- Likes 1
Comment
Comment