For all of those people who have doubts. Yes,I played football,and I had no problem with my injury there,but as soon as I started playing tennis and tried to serve,it just wasn't recovered enough for Beijing. I am working on my fitness,but i need more time and therapy's to feel 100% ready to compete!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
-
Originally posted by NI View PostKako nema pravog tenisa ove nedjelje, odlucih da malo pogledam mec Federer-Djokovic u polufinalu Australije.
To je bio sjajan mec. Ni malo ne zaostaje za polufinalima RG-a i USO-a. Pamtim ga kao jako izjednacen mec, ali sad mi se ucinilo da su bukvalno presudile par lopti. Iznad svega u tajbreku prvog seta.
Federer je bio uvjeren da je bolji od Novaka i igrao je stvarno dobro. Novak je jednostavno igrao sjajno. Napravio je strasan posao tom prilikom. Mislim da su obojica usli u mec uvjereni da je Federer favorit a izasli iz meca uvjereni da ce u svakom narednom njihovome mecu Novak biti favorit.
Svakome ko voli tenis preporucujem da ponovo pogleda mec.
Izjednacen mec koji je mogao otici i kod Roger-a.I tada sam rekao i sad cu ponoviti,Roger je u drugom setu igrao ruzno i to mu je donijelo rezultat,cim se vratio svojoj igri protiv zida kakav je Novak bio toga dana se nije nista moglosigpic
Comment
-
Nego već dva dana ne znamo šta Nole radi.
Miljane, imaš li kakvu informaciju?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNego već dva dana ne znamo šta Nole radi.
Miljane, imaš li kakvu informaciju?
Comment
-
Nema razloga nikome da se pravda, naravno. Ali sve počinje ovako...
It looks like Novak Djokovic’s back is feeling better
A tek domaća javnostsigpic
Comment
-
Da nisu zlonamerni raspitali bi se i shvatili da se medjurebarno nagnjecenje reflektuje ostrim bolom samo u specijalnim situacijama. Jedna od tih je izvijanje prilikom servisa. Za vreme oporavka covek moze da radi bukvalno sta hoce sem da izaziva novi bol.
Comment
-
Nole na FB:"With Serbian sport legend Vlade Divac and LA Lakers great.He is now president of Serbian Olympic committee!" http://www.whosay.com/novakdjokovic/...75?code=hAnMu8
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostBio je to odlican mec i treba i ja ponovo da ga pogledam,definitivno finale prije finala ;)
Izjednacen mec koji je mogao otici i kod Roger-a.I tada sam rekao i sad cu ponoviti,Roger je u drugom setu igrao ruzno i to mu je donijelo rezultat,cim se vratio svojoj igri protiv zida kakav je Novak bio toga dana se nije nista moglo
Da je Federer nastavio da igra mekano Djokovic bi se privikao, digao bi ponovo intezitet i tako i tako i na kraju bi sve bilo isto. Federer mora da koristi slajz protiv Novaka ali samo u kombinaciji sa ravnim napadom. Slajz je potreban da razbije Novakov ritam ali pobjeda moze doci samo ako Federer igra agresivno.
Inace mec je pokazao da Federerova 5. brzina nije losija od Novakove. Federer napad je bolji i leprsaviji. Razlika je sto je Novakova 4. brzina, a mec se uglavnom igra u cetvrtoj brzini, bolja od Rodzerove. Novak pritiska protivnika daleko vise nego Federer.Last edited by NI; 01-10-11, 11:29.
Comment
-
Last edited by miloolja; 01-10-11, 15:46.sigpic
Comment
-
Mislim eto, tek da ne prođe dan, a da se pitamo šta li radi
Upravo sam na terapiji sa Miljanom i Saletom.Last edited by miloolja; 01-10-11, 15:47.sigpic
Comment
Comment