Je l' zna neko otprilike koliko mu je zagarantovano nedelja na prvom mestu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Znam da su sada svi u euforiji zbog osvojenog GS, ali posle dvonedeljen pauze na ATP listi, red je da se nastavi sa odbrojavanjem .
002Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Originally posted by gomila nesklada View PostDa mozete da birate OI ili RG ove godine, sta biste vise voleli da uzme Novak?
A što moramo da biramo?
Šala na stranu, ja biram zlato, RG je Rafino dvorište dogod bude konkurentan
Ali smatram da Nole treba ladno da preskoči šljaku ove godine i (ako to globalna situacija dozvoljava) usredredi svu pažnju na W i USO"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Kakve OI, vi ste ludi.. Znate li vi sta znaci imati sve velike turnire DUPLO?? Uh...
Meni je samo taj rekord sto ima sve masterse po najmanje 2X toliko velik, ogroman.. A najmanje se pominje i u medijima i na drustvenim mrezama i uopste kad se rekordi pominju. A to mi je bas bas jedno ogromno dostignuce. Najbolja potvrda univerzalnosti jednog igraca, koji je jednaka prijetnja na svakom terenu, na svakoj podlozi. I stvarno jeste takav, tako je i unapredjivao svoju igru tokom godina, tako je rastao.. Da bude jednaka prijetnja na SVAKOJ podlozi. I on to jeste, samo sto ljude zavarava cinjenica sto konkurencija nije ista na svim podlogama. Ali on je bukvalno jednako opasan dje god da ga postavis, samo je pitanje koliko je opasan onaj preko puta.Last edited by Joker; 22-02-21, 10:30.
Comment
Comment