Zbilja, Bojana nam nije cestitala ye1??
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostA ima opasan niz protivnika pred sobom Medvedev, Zverev, Tim ili Nadal, pa opet Medvedev ili onaj koji nije bio u polufinalu od Tima i Nadala.
Ako pretpostavimo da Novak nije na nivou kao sa kraja Sinsinatija i početka USO nego malo slabiji, ali da ipak postoji želja njegovi pravi protivnici su Medvedev i Thiem.
Ako Novak pobedi Danila jasno je da ima dovoljno svega (kondicije, želje i tehničke forme) za titulu. Samim tim računam da će Nadal možda biti drugi u grupi ako ne ispadne. A ako ispadne to će biti Cicipas. Oba protivnika odgovaraju Novaku. Samim tim Novak ima 2 teška zadatka, da pobedi Danila i Dominika. Ili Danila 2x.
Danil je u potpunosti spreman, kao i Dominik. Ostali n3 zahtevaju toliki napor. Ili nisu mentalno spremni, a to su svi osim Nadala ili nisu fizički spremni a to jedino Nadal nije.
Samo da pobedi sutra i ide u finale.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostPrimetio sam da povećavaš "opasnost" protivnika kad god je Novakova igra diskutabilna. To je i sad slučaj.
Ako pretpostavimo da Novak nije na nivou kao sa kraja Sinsinatija i početka USO nego malo slabiji, ali da ipak postoji želja njegovi pravi protivnici su Medvedev i Thiem.
Ako Novak pobedi Danila jasno je da ima dovoljno svega (kondicije, želje i tehničke forme) za titulu. Samim tim računam da će Nadal možda biti drugi u grupi ako ne ispadne. A ako ispadne to će biti Cicipas. Oba protivnika odgovaraju Novaku. Samim tim Novak ima 2 teška zadatka, da pobedi Danila i Dominika. Ili Danila 2x.
Danil je u potpunosti spreman, kao i Dominik. Ostali n3 zahtevaju toliki napor. Ili nisu mentalno spremni, a to su svi osim Nadala ili nisu fizički spremni a to jedino Nadal nije.
Samo da pobedi sutra i ide u finale.
Comment
-
Kraj je sezone, Novak je mudro odustao od Beča. Znao je da na WTF mora doći ozbiljno spreman. Najviše u mentalnom smislu. To je i uradio. Strateški već duže vreme uvek je spreman na važnim turnirima. Verujem u njegovu procenu. Ipak dve stvari su za mene nepoznanica. Jedna je koliko će da pruži protiv Danila a druga je kakvo će raspoloženje biti za 3.meč, ukoliko izgubi sutra. Tj. Da ne bude repriza od prošle godine.
Comment
-
Mislim da je Medvedev bas pravi supranik da se vidi koliko je Novak spreman da grize, jer ce mu za pobedu verovatno trebati nivo iz januarskog meca u Sidneju. Medvedev pliva na talasu samopouzdanja, tako da ocekujem da baci na Novaka sve sto ima. Nezgodno je sto 2-1 verovatno ne garantuje Novaku plasman dalje.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
-
Originally posted by Beocca View Postne,nije,bila je zauzeta traženjem tvitova o uniji igrača koju (bi trebalo) da vodi novak...
čak je propustila i važnu vest o zabrani ulaska tenisera u australiuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Nije tipfeler, ti si nepismen.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
I ti bi mogao da prestanes da je prozivas, ovde pogotovu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Milutinov Tata View PostMislim da je Medvedev bas pravi supranik da se vidi koliko je Novak spreman da grize, jer ce mu za pobedu verovatno trebati nivo iz januarskog meca u Sidneju. Medvedev pliva na talasu samopouzdanja, tako da ocekujem da baci na Novaka sve sto ima. Nezgodno je sto 2-1 verovatno ne garantuje Novaku plasman dalje.
Comment
-
Dobro, nekad sam bila i steta sto sam samo smeksala do uciteljice i razredne, valjda ste mi se na glavu popeli.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment