Nadam se da ce Novak moci bez ikakvih tegoba da odigra danasnji mec. Servis ce biti izuzetno vazan jer ne verujem da ce Cicipasa moci da brejkne 2-3 puta u setu. Njihov prethodni duel na sljaci su odlucila 2 brejka, po jedan u svakom setu, i otprilike to ce biti i smernica za ovaj duel. Siguran servis znaci i pritisak riternom na servis protivnika. Bekhend je u kasnijem delu meca protiv Busta bio mnogo bolji, protiv Cicpasa bi mogao da donese krucijalnu prednost u razmenama. Igrace se sigurno krace nego u sredu, mislim da ce to vise odgovarati i Novaku i da ce smanjiti broj gresaka. Nekako vise me plasi ova neizvesnost oko Novakovog zdravlja nego sam mec. Da bar igra prvi, nego ovako ima da se nacekamo. Idemo!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Joker,
Gill Gross je jako dobar analiticar, uvijek korektan prema Novaku. Svejedno, ovoga puta je pogrijesio. Protiv Buste, Novak je imao fizicki problem ili probleme koji su uticali i na njegov servis i na njegov BH. Vidjevsi kako Novak udara BH, poslije samo par gemova sa Bustom, Mark Peci je reako: "Novakovi navijaci imaju razloga za zabrinutost." Srecom, kako je mec odmicao stvari su se bitno popravile iako servis ni kasnije nije bio potpuno OK. Sve kladionice vjeruju da Novak ima stvarni problem. Zato mu daju 3-4% manje sanse za osvjanje turnira nego prije meca sa Bustom. Sanse bi trebale bi da budu 3-4% vece.
Ima i razloga za optimizam. Novakova povreda je nova. Nije znao kako ce se stvari razvijati kad je poceo mec sa Bustom. Pokazlo se da, uz poteskoce, moze biti blizu top nivoa. Jucer je trenirao. Dakle, najvjerovatnije da ce mu problem oduzimati 5-10% mogucnosti. To bi trebalo biti dosta protiva Cicipasa.
Comment
-
Otkazao trening?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ne znam za loše vesti ali ono što sam ja pronašao za otkazan trening to je bilo za juče, neko je samo prepravio datum
Nadam se da je sve u redu.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Trening je bio u kasnijem terminu, vrv zbog njegovog kasnijeg polufinala.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by NI View PostJoker,
Gill Gross je jako dobar analiticar, uvijek korektan prema Novaku. Svejedno, ovoga puta je pogrijesio. Protiv Buste, Novak je imao fizicki problem ili probleme koji su uticali i na njegov servis i na njegov BH. Vidjevsi kako Novak udara BH, poslije samo par gemova sa Bustom, Mark Peci je reako: "Novakovi navijaci imaju razloga za zabrinutost." Srecom, kako je mec odmicao stvari su se bitno popravile iako servis ni kasnije nije bio potpuno OK. Sve kladionice vjeruju da Novak ima stvarni problem. Zato mu daju 3-4% manje sanse za osvjanje turnira nego prije meca sa Bustom. Sanse bi trebale bi da budu 3-4% vece.
Ima i razloga za optimizam. Novakova povreda je nova. Nije znao kako ce se stvari razvijati kad je poceo mec sa Bustom. Pokazlo se da, uz poteskoce, moze biti blizu top nivoa. Jucer je trenirao. Dakle, najvjerovatnije da ce mu problem oduzimati 5-10% mogucnosti. To bi trebalo biti dosta protiva Cicipasa.
Evo tog videa: https://www.youtube.com/watch?v=dcLs1SUkzFQ. Odavno ga nisam pogledao, pa ne mogu da se setim sta je tacno pricao, ali se secam da nisam bio zadovoljan. Pogledaj samo broj pregleda. Posle toga nikada nije ni priblizno toliko ljudi gledalo njegove analize, iako se dosta popravio, i postao je jako dobar.
Mislim da je jako dobar inace, iako ga ne prati mnogo ljudi na youtubeu. Sve jedno utisak mi je da treba malo vise da postuje Novaka.Last edited by 147; 09-10-20, 12:35.
Comment
-
Sparing partner kaže da je sve bilo ok. Bez bola.
Dobro je.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
NI i 147, generalno se slazem sa vama po ovom pitanju. Ni, iznenadjen sam da odlicno znas Gilla, a za Matthew Bradshaw-a se svaki put iznova odusevis. ;) Mat je mnogo bolji u pogledu sadrzaja, jer osim sto je dobar u analizama, plus je i duhovit, strastven.. Gill je bas fokusiran na analize. Ali ima nekih uglednih clanova foruma koje nikako nisam mogao da natjeram da pogledaju i jedan Gillov video.
147, to za sudar Nadala i Novaka na W 2018-e, tu i nije neki grijeh fuliti. Ko je mogao ocekivati onakvu Novakovu zilavost posle onakvog raspada od igre prethodnih pola godine-godinu? Iz poraza u poraz i to sve od nekih bozemesacuvaj igraca, da bi onda odjednom eksplodirao na Wimbledonu.
A to da nije novakov fan, to nikad nisam cuo od njega, ali slazem se. Osjecam i ja to. Mada, svidja mi se kako umije da ga opise pravim rijecima. Novak jeste bio treci favorit na ovom RG-u, a sve zbog tog "mlitavog" forhenda. Ali kako je odje samo opisao okrsaje Novaka i Rafe iz 2011-e, haha.. "Nadal running for his life!"
49:28
Last edited by Joker; 09-10-20, 13:06.
Comment
-
Nikakvih novosti nema na tviteru.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment