Pa cuo na TV ili kod njih na portalu, tw im nije aktivan, a dao je izvor
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Jeeeej! Mozda i bolje da navikava organizam za kasnije/hladnije treninge/napore, ne znam.. Uh, sto me vec hvata ona moja nervoza, ljudiii...
Tako zelim da u finalu raskomada Rafu u njegovoj kuci, jaooo..
A za Cicija mislim da je dovoljno da bude fit i zdrav od prvog minuta. Samo da mu ne daje set fore kao Busti i sve ce ici lagano. Cak mislim da je Busta njemu nezgodniji protivnik od Cicija na sljaci. Nece morati da generise snagu za svaki udarac, nego ce biti dosta iskontriranih bombi. A i dropovima bi trebalo da ga osasavi.
Kako sam napet!
Comment
-
Originally posted by Joker View PostKako sam napet!
Prirodno je da je svaki pravi navijac napet u situaciji kao ova. Eto i Moya je prizna da je Novak favorit. To je vrlo rijetko iz Rafinog tabora, ako se ikada desilo na RG-u. I sad se pojavi neocekivana povreda. Bilo bi bolno da mu isklizne iz ruku jos jedna GS titula u dva mjeseca. Ali pregrmice Novak i to. Svemu je on naredan.
Mnogo je bolje da je izasao na trening nego da ga je preskocio. Traka mora tu biti iz predostrosnosti. Najvaznije, to je nova povreda, ona je jucer bila potpuno nepoznata. Ali sinoc je naucio kako da se nosi sa njom. Naravno, sat vremena zagrijavanja nije idealn nacin. To moze da ga kosta najmanje jednog seta. Uvjeren sam da ce izvuci maksimum iz okolnosti. To jedino sto moze uciniti!
Raduje me da vidim Jelenu sa njima na treningu. To je znak da treba podrsku i da je ima. Idemo Nole!
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Novak kuburi sa vratom već par nedelja...
Sa druge strane ima i hronični problem sa vratnom kičmom...
Odatle i problemi u vidu širenja bola ka ramenu ali i ka glavi... Zato imamo samo dve verovatne opcije...
Ovo liči na cervikogene glavobolje... Odatle verovatno i poboljšanje stanja kada je prošlo neko vreme jer je verovatno uzeo lek pre početka meča i trebalo je vremena da krene da deluje ali i da se taj deo "zagreje"...
A liči i na uklještenje nerva jer ipak traje nedeljama...za oporavak treba vreme i nekakva pauza a Novak ide sa turnira na turnir...
To su dve moguće opcije...najbezbolnije je da je prva, ali se plašim da je u pitanju druga, po načinu kako je masirao ruku-lakat...
Što se lakta tiče, svi smo videli taj pad u NY pisala sam sa Jokerom na USO lajv temi o tomeSpoiler
Ne znam šta je u planu sledeće po ATP kalendaru ali bilo bi najpametnije sada da uzme pauzu do AO i natenane ispita šta je tačno u pitanju i da vremena sebi za oporavak...
Što se tiče narednog meča, mora da uđe u meč maksimalno jer osim problema koji ima, dodatno vreme na terenu mu ne treba...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNovak kuburi sa vratom već par nedelja...
Sa druge strane ima i hronični problem sa vratnom kičmom...
Odatle i problemi u vidu širenja bola ka ramenu ali i ka glavi... Zato imamo samo dve verovatne opcije...
Ovo liči na cervikogene glavobolje... Odatle verovatno i poboljšanje stanja kada je prošlo neko vreme jer je verovatno uzeo lek pre početka meča i trebalo je vremena da krene da deluje ali i da se taj deo "zagreje"...
A liči i na uklještenje nerva jer ipak traje nedeljama...za oporavak treba vreme i nekakva pauza a Novak ide sa turnira na turnir...
To su dve moguće opcije...najbezbolnije je da je prva, ali se plašim da je u pitanju druga, po načinu kako je masirao ruku-lakat...
Što se lakta tiče, svi smo videli taj pad u NY pisala sam sa Jokerom na USO lajv temi o tomeSpoiler
Ne znam šta je u planu sledeće po ATP kalendaru ali bilo bi najpametnije sada da uzme pauzu do AO i natenane ispita šta je tačno u pitanju i da vremena sebi za oporavak...
Što se tiče narednog meča, mora da uđe u meč maksimalno jer osim problema koji ima, dodatno vreme na terenu mu ne treba...
Da li će pobediti ne znam, ali neće biti nervozan ko protiv nosatogWizard
Comment
Comment