Vavrinkinim porazom su sanse da Tim stigne do SF porasle, a samim tim su sanse da Nadal stigne do finala nesto pale. Medjutim i Novakove sanse da osvoji turnir su minimalno pale. Ako je VNovak verovatnoca da Novak osvoji RG, a VNadal verovatnoca da ga Nadal osvoji, imam pitanje za forumase koji su voljni da odgovore: Da li do finala zelite vise da se poveca broj VNovak-VNadal ili VNovak? Nadam se da ce vecina da razume pitanje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by 147 View PostVavrinkinim porazom su sanse da Tim stigne do SF porasle, a samim tim su sanse da Nadal stigne do finala nesto pale. Medjutim i Novakove sanse da osvoji turnir su minimalno pale. Ako je VNovak verovatnoca da Novak osvoji RG, a VNadal verovatnoca da ga Nadal osvoji, imam pitanje za forumase koji su voljni da odgovore: Da li do finala zelite vise da se poveca broj VNovak-VNadal ili VNovak? Nadam se da ce vecina da razume pitanje
Comment
-
Ja ne razumem sta ste hteli da kazete, ali mislim da ovo sto je Wawrinka ispao ne menja toliko Timov prolaz dalje.Svakako bi ga Tim dobio 3-0, 3-1 max.Imam osecaj da ovaj Timov zreb na papiru nece biti ni blizu tezak kao sto smo mislili, a da ce Novakov da postaje naglo zeznut od cetvrtog kola.U svakom slucaju, pobednik Nadal-Tim osvaja trofej, ali mislim da Novak ima malo vece sanse ako prodje Nadal u finale.
Comment
-
Neka Nole nekako dodje do finala, pa cemo vidjeti mi koliko je on to inferioran u odnosu na ovu dvojicu na sljaci. Cini mi se da malo idealizujemo Rafu i Tima.. Novak je prosle godine dosao na megdan Timu sa danom manje odmora i u uslovima koji su najgori moguci za njega. I izgubio je za dlaku! Ne znam.. Doduse, Tim rapidno napreduje i sigurno da je bolji nego prosle godine, ali.. ce da vidimo sve.
Comment
-
Vecernjio termin, u stara vremena bih se nervirao jer je uvek bilo moguce da ne zavrsi mec dok se vidi, i da mora da igra nastavak sutrdan. Sad je opustena varijanta, moze se igrati cak i do ponoci, tako da nema razloga za nervozu ni sa jedne strane TV ekrana . Rival je sljakas po vokaciji, pa treba biti oprezan, vazno je dobro zapoceti mec i protivniku sto pre ugasiti sve nade.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Originally posted by Joker View PostNeka Nole nekako dodje do finala, pa cemo vidjeti mi koliko je on to inferioran u odnosu na ovu dvojicu na sljaci. Cini mi se da malo idealizujemo Rafu i Tima.. Novak je prosle godine dosao na megdan Timu sa danom manje odmora i u uslovima koji su najgori moguci za njega. I izgubio je za dlaku! Ne znam.. Doduse, Tim rapidno napreduje i sigurno da je bolji nego prosle godine, ali.. ce da vidimo sve.
Comment
-
Novak ima realno veliku šansu da osvoji ovaj turnir. Po mom mišljenju biće manje zahtevno protiv Rafe nego protiv Thiema. Prosto iz tehničkih razloga a i fizičkih. Novak je mentalno daleko ispred svih, kondiciono je dovoljno dobar. Dominik emotivno i mentalno nije dovoljno spreman a to je veliki problem. Imaće surov zadatak protiv Rafe. Mislim da Nadal to dobija bez problema jer sigurno želi revanš za Australiju. Novak poznaje Nadala i tehnički i strateški ima igru i udarce za njega a sada je konačno i mentalno spreman za okršaj u finalu. Plus je podloga sporija. Ogromna prednost Novaka je što on mnogo manje greši od protivnika i ne gubi koncentraciju.
Nemojte se zanositi sa igrom sve trojice jer prva nedelja nije merilo forme.Last edited by Ljubitelj tenisa; 03-10-20, 12:51.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostNovak ima realno veliku šansu da osvoji ovaj turnir. Po mom mišljenju biće manje zahtevno protiv Rafe nego protiv Thiema. Prosto iz tehničkih razloga a i fizičkih. Novak je mentalno daleko ispred svih, kondiciono je dovoljno dobar. Dominik emotivno i mentalno nije dovoljno spreman a to je veliki problem. Imaće surov zadatak protiv Rafe. Mislim da Nadal to dobija bez problema jer sigurno želi revanš za Australiju. Novak poznaje Nadala i tehnički i strateški ima igru i udarce za njega a sada je konačno i mentalno spreman za okršaj u finalu. Plus je podloga sporija. Ogromna prednost Novaka je što on mnogo manje greši od protivnika i ne gubi koncentraciju.
Nemojte se zanositi sa igrom sve trojice jer prva nedelja nije merilo forme.
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostNe zanosi se niko, svi znamo da sva trojica igraju odlicno.Novakova perdnost je u tome sto ce ova dvojica morati da igraju izmedju sebe tezak mec.Sve zavisi koji vremenski uslovi budu u finalu.Prvo treba proci Careno Bustu i Cicija, necemo da polecemo jos uvek u finale.
Treba realno gledati stvari a ne na osnovu lajv skora. Da je Thiem klasa ove dvojice već bi imao neki Slem više od jednog a ne sa 28 godina prvi Slem.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostPo komentarima bih rekao da si malo dao krila Timu. On nije klasa Novaka i Nadala. Njega po pola svake sezone nema nigde, zato je i izgubio od Novaka u Australiji. Nadal će ga pobediti 3-1 maksimum ako dođe do okršaja.
Treba realno gledati stvari a ne na osnovu lajv skora. Da je Thiem klasa ove dvojice već bi imao neki Slem više od jednog a ne sa 28 godina prvi Slem.
Comment
-
Originally posted by Kilo soli View Postdanas novak 2,25 rafa 2,37 timi 4,5 na BET365
olja,ja se ne kladim,ali volim da pogledam,moze se ,zamisli,nesto i nauciti
Comment
Comment