E ako Rafa ove sezone osvoji Pariz i WTF, sto nikad u zivotu nije, neka mu je Bogom prosto sve.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostNadal moze da osvoji:
Code:Turnir Dodatni boodovi U slucaju Pariz 640 Osvoji titulu. WTF 900 Osvoji titulu sa 5 pobjeda ---------------------------------------------------- Ukupno 1540 Ima 9850 Maksimum 11390
Novak moze da izgubi 200 poena. To znaci da je njegov minimum 11060. On bi sa 600 poena na WTF-u bio siguran. Ima logike da ne igra Bersi nego Bec. Time bi mogao relativno lako do 300 poena, mozda svih 500. Medjutim osvajenjem Pariza bi on smanjo Timovo i Nadalovo povecanje za 400 poena. Zato mislim da mu je pametnije da igra Pariz.
Vjerujem da ce konacnu odluku donijeti tek poslije RG-a.
I meni se svidja logika da u Parizu direktno spreci konkurente da osvoje turnir i time fakticki (a mozda i prakticki) resi dileme oko broja 1. Nakon RG ce valjda biti nesto jasnije, ali nije Novakov stil da po svaku cenu jurca sa turnira na turnir da bi bio broj 1.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Bjutiful.
NOVAK DJOKOVIC IS A CHAMPION OF RARE CHARACTER AND DURABILITY
The Serb won his fourth title of the year after one of the lowest moments of his career.
By Steve Flink
https://www.tennis.com/pro-game/2020...ability/90898/sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne znam kada ce za Paridji, trenutno je u Marbelji
Inace sto se tice Marbelje, isao trac pre USO, da se tamo navodno seli. A pre par dana gledala sam nesto na TV o tom kraju, nikada bas Marbelju nisam videla uzduuz i popreko, pa prelepo je kao uostalom i cela Costa del Sol.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe znam kada ce za Paridji, trenutno je u Marbelji
Inace sto se tice Marbelje, isao trac pre USO, da se tamo navodno seli. A pre par dana gledala sam nesto na TV o tom kraju, nikada bas Marbelju nisam videla uzduuz i popreko, pa prelepo je kao uostalom i cela Costa del Sol.
Comment
Comment