Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by NI View Post
Comment
-
Originally posted by NI View Posthttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostTe pare su kao za nas 10 dinara u odnosu na velike "gaće" koje zanima nešto drugo, dali bi pare sa 3 USO da ima nekoliko GSa i rekorda manje.
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока
Ne znam sta da ti kazem .... veruj ako ti je tako lakse. Veruj da su jedva docekali da ga suspenduju, veruj da je ona baba namerno primila lopticu u grlo, veruj da Novakovo bacanje loptice bez gledanja u visini necije glave nije u najmanju ruku neodgovoran potez - on ne vidi gde se linijske sudije nalaze, tako da namera ne postoji, ali krivica izostatkom namere nije izbrisana. Veruj jos i da je nesrecan slucaj sto gem ranije nije napravio brejk i da oni smesni drop sotovi nisu nerezenski bili i nisu bili lose realizovani deo loseg trenutnog plana u poenu.
Ne znam cacanin brate ti si svoje misljenje odavno izgradio i ko sam ja da ti ga menjam. Mogu samo da se zezam sa tobom u koliko mislim da je nesto u sta ti verujes najblaze receno smesno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by 147 View PostTo je rekao na terenu mislim dok je pricao sa organizatorom. U tom trenutno je bilo logicno da se bori ako postoji mogucnost da ga ne diskvalifikuju. Videcemo kako ce to izgledati kada se ohladi.
U pravu si da je bolje pismeno ako ne moze da se kontrolise. To bi bila jako teska konferencija za stampu.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostJel realno da zena meni ovo prica.. Ali je igrao prosle godine, aloo!!! Jednom rijecju se saopstenje ne odnosi na te bodove, nego ovogodisnje.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA što se Nadalu skida 2000 ove godine?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostA što se Nadalu skida 2000 ove godine?
Nadal ne igra ovaj US open ali ne gubi nista bodova.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment