Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by NI View PostKakvo ostavljanje tenisa, Bice bolji nego ikada i popularniji ako ucini sto treba.
Trebace mu vremena da iz ovoga izadje, ali da ucini sta treba...e to ne znam, izasao iz kompleksa bez konferencije.
E da ne vezba onu meditaciju i jogu, tacno bi pobio pola NYsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Slippin' Jimmy View PostPa taman da se vrati za AOOriginally posted by Zile90 View PostNaravno i to je moguce, pogotovo ako dignu jos vecu frku nego sto je sada.Sve ce pokusati da urade zbog njegovog saveta igraca, sada prica postaje prljava i jos prljaviji igraci ulaze u nju, a ona nema veze sa tenisom.Decko mozda stvarno digne ruke od tenisa, a ovde neki pricaju da ima vece sanse da osvoji RG...Mislim da niko nije svestan da je ovo najtezi udarac u Novakovoj karijeri, jos veci od povrede.
NI je rekao jako dobru stvar i slažem se sa njim...
Novak treba da se izvini pa makar i da ne misli to...
Originally posted by NI View PostNovak je kriv da krivlji ne moze biti! Nanio je stetu organizatorima, sponzorima, kolegama, tenisu, navijacima...
Evo Sapovalovljevog slucaja:
https://www.bing.com/videos/search?q...6FORM%3DHDRSC3
https://www.telegraph.co.uk/tennis/2...tion-smashing/
Originally posted by miloolja View PostNema trika da ostavi tenisŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by NI View PostKakvo ostavljanje tenisa, Bice bolji nego ikada i popularniji ako ucini sto treba.
Neka, bolje da oni nastave da ga mrze nego da bude govno koje se dodvorava idiotima zarad deset ljudi više na tribinama koji mu neće zviždati.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostE da ne vezba onu meditaciju i jogu, tacno bi pobio pola NY
Za ljude koji su religiozni ovo je pravi primjere za katarzu. (Usput budi receneo, 33 su mu godine.)
Za ljude koji su racionalni ima priliku da pretvori tezak udarac u prednost za sebe. On je to znao u proslosti.
Treba da slomi ponos i prizna krivicua. U prvom redu sebi, jer je sebe najvise ostetio!Last edited by NI; 06-09-20, 23:38.
Comment
-
Originally posted by NI View PostNovak je kriv da krivlji ne moze biti! Nanio je stetu organizatorima, sponzorima, kolegama, tenisu, navijacima...
Evo Sapovalovljevog slucaja:
https://www.bing.com/videos/search?q...6FORM%3DHDRSC3
Jasna namjera Shapovalova.
Comment
-
Izvinjenje? Verovatno treba onoj ženi ali onako intimno u 4 oka a organizatoru i javnosti naravno ne.. premda se ne bih začudio da to uradi .
Ili da uđe u rat sa njima, po glasinama sa turnira svašta se tamo dešava što nije u skladu sa onim kako oni to prikazuju.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostProcitao jednom i dosta mi. Ne pise nidje nista u vezi bodova sa USO 2019. Vec se odnosi na ucinak sa ovogodisnjeg USO.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Sada pise jedan moj drugar ... Crko sam od smeha:
Preko 40 nema da budes linijski
Zastita da se nosi kao na bejzbolu
Pa da moze da se roka po njima
Crko sam od smeha ... Kad od muke jos samo mozes da se smejes...Last edited by Sandugp; 06-09-20, 23:42.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Intentionally?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment