Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Sto servisa NI?
Pa na prvom mecu je bolje servirao nego na Sinsiju, danas jos bolje, sa padovima u fokusu, ali nista zabrinjavajuce.
Sledeci Struf. Bar nije smarac.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Istina je da je Novak malo bolje servirao protiv Dzumhura nego u SInsinatiju. Valja uzeti u obzir da je u Sinsinatiju jako lose servirao i da smo imali jasan razlog - povredu vrata. U svakom slucaju 147 je u pravu, poslije danasnjeg meca servis manje brine.
S druge strane, umor vise brine. Novak je izgubio prvi set u kojem je bio bolji igrac. Malo bolji, nego odlicni Edmund, ali svejedno bolji. Gubitak seta pripisujem umoru. Izgleda da umor posebno utice na Novaka kada nema publike koja mu ubrizgava energiju. Cula si ga kako vice: "Previse je energije ovdje." Ocigledno, prazne tribine ne odgovaraju Novaku.
Kako turnir bude odmicao, motivacija a sa njom i energija, ce da rastu.
Inace sama igra je danas bila dobra, na momente odlicna. I cesto sam imao osjecaj da moze bolje ako hoce. U osnovi je imao plan da Edmundova igra mora da padne. Na kraju je tako i bilo.Last edited by NI; 03-09-20, 00:09.
Comment
-
Kao u SW
Odlicna trenerka ili jaknica, sta je...
Edit:
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostNovak kaže da nije umoran i da se oseća odlično ali izgleda da mi ipak bolje znamo od njega kako se on oseća.
ne samo to,mi znamo i kako treba da se hrani,živi i gde da živi,šta da priča,kakvu taktiku treba da napravi i za koga...SVE mi znamoWizard
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostPotvrđujem.
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока
Comment
-
Nego ne znam da li je neko slusao Matsa sinoc, nafalio Novaka ono bas [emoji51][emoji51]
A dobro, sta sad, nije prvi put, navikli smo valjda i oterali zlu karmu odavnosigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNego ne znam da li je neko slusao Matsa sinoc, nafalio Novaka ono bas [emoji51][emoji51]
A dobro, sta sad, nije prvi put, navikli smo valjda i oterali zlu karmu odavno
Comment
Comment