Re: ATP - NOVAK DJOKOVIC
[quote author=montekarlo link=topic=478.msg25973#msg25973 date=1214420772]
Upravo to je ono zbog ?ega je rafa pravi sportista jednako ulazi u me? protiv federera i protiv nekog igra?a koji je 200i neki na listi uvek se bori do kraja[quote author=mr.gold link=topic=478.msg25922#msg25922 date=1214404211]
Moram da prokomentarisem da ko visoko leti - nisko pada!
Nisam hteo do sada ali kada je vec ispao, moze mi se
Izjave koje je davao da je doslo vreme i tako to, su u najmanju ruku neprihvatljive za jednog igraca koji zeli da postane No1 a uzrok moze da im bude i podizanje morala zbog evidentno lose forme pre Vimbldona.
Sad ce morati da se davi u tim nepotrebnim izjavama do sledece pobede.
Pravi sampion je onaj kome milioni ne zavrte mozak i uvek igra na pobedu i uvek ima zelju za jos vecim uspehom.
Na Novaku je da pokaze da je od tog stofa.
Izgubio!
Nema veze, idemo dalje. Vise nego dobra skola.
A prenosio Viskovic, razbice ga striko ili tata
[/quote]
[/quote]
[quote author=montekarlo link=topic=478.msg25973#msg25973 date=1214420772]
Upravo to je ono zbog ?ega je rafa pravi sportista jednako ulazi u me? protiv federera i protiv nekog igra?a koji je 200i neki na listi uvek se bori do kraja[quote author=mr.gold link=topic=478.msg25922#msg25922 date=1214404211]
Moram da prokomentarisem da ko visoko leti - nisko pada!
Nisam hteo do sada ali kada je vec ispao, moze mi se
Izjave koje je davao da je doslo vreme i tako to, su u najmanju ruku neprihvatljive za jednog igraca koji zeli da postane No1 a uzrok moze da im bude i podizanje morala zbog evidentno lose forme pre Vimbldona.
Sad ce morati da se davi u tim nepotrebnim izjavama do sledece pobede.
Pravi sampion je onaj kome milioni ne zavrte mozak i uvek igra na pobedu i uvek ima zelju za jos vecim uspehom.
Na Novaku je da pokaze da je od tog stofa.
Izgubio!
Nema veze, idemo dalje. Vise nego dobra skola.
A prenosio Viskovic, razbice ga striko ili tata
[/quote]
[/quote]
Comment