Novak je mentalno iscrpljen, NI je sve lepo rekao.Mislim da je kriticna ova prva nedelja i da ce u zavrsnici biti drugi igrac, ostaje da se prodje Edmund koji moze da ga iznenadi ovako itrosenog.Sto se tice servisa, dovoljan je za sve, osim za Aguta, Medvedeva i Cicija.Cicipasa nece proci sa ovakvom servom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Čovek igra pa rastura. Dve prepreke ima do godine a 3 do istorije. Da dobija Tima i Rafu na šljaci i da napravi dobar rezultat na AO sl. godine. I da time pretekne Rodžera. Ona igra juče protiv Damira na 40%.
Sa odličnim kalendarom nabiće preko 400 nedelja na prvom mestu. Da mu Bog zdravlja.
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostJedino ja ovde mislim da Cicipas deluje jako opasno izglade, pošto ste svi dodelili Novaku titulu.
Comment
-
Novak ima autoput do polufinala. I to je veeeelika prednost za njega. Druga ogromna prednost je veliko iskustvo. Treća velika prednost je što će u mogućem 1/4 finalu da se dobro nadmeću Stefanos i Zverev, ako obojica ne ispadnu do tada. Već pobednik tog meča može biti malo umoran mentalno pre svega. U polufinalu ja bih pre Stefanosa nego Zvereva jer Zverev ipak bolje servira.
Daleko od toga da Novak ima titulu u džepu ali finale svakako ima, poprilično. U finalu mi je lakše da gledam protiv Medvedeva nego protiv Thiema. Thiem ima već samopouzdanje od Medvedeva kad je u pitanju međusobni duel sa Novakom. I nekako Novaku svi igrači sa jednoručnim BH osim Rogera, ne leže. Mislim na Stana i Thiema.
To su moje želje za titulu.
Comment
-
Odavno nisam pročitao članak sa ovolikim izlivom mržnje:
Novak Djokovic's lockdown lunacy makes him public enemy number one at US Open
https://www.abc.net.au/news/2020-09-...-open/12615896
Uložio sam im prigovor.
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostAko neko od konkurencije sa ovogodišnjeg US Opena uspe da dobije tri seta protiv Novaka.. Alal mu ćufte.. I zaslužuje svoj prvi GS.. Jedini Novakov "protivnik" jeste premor..
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostNovak ima autoput do polufinala. I to je veeeelika prednost za njega. Druga ogromna prednost je veliko iskustvo. Treća velika prednost je što će u mogućem 1/4 finalu da se dobro nadmeću Stefanos i Zverev, ako obojica ne ispadnu do tada. Već pobednik tog meča može biti malo umoran mentalno pre svega. U polufinalu ja bih pre Stefanosa nego Zvereva jer Zverev ipak bolje servira.
Daleko od toga da Novak ima titulu u džepu ali finale svakako ima, poprilično. U finalu mi je lakše da gledam protiv Medvedeva nego protiv Thiema. Thiem ima već samopouzdanje od Medvedeva kad je u pitanju međusobni duel sa Novakom. I nekako Novaku svi igrači sa jednoručnim BH osim Rogera, ne leže. Mislim na Stana i Thiema.
To su moje želje za titulu.
Obično ignorišem tvoje postove i ne reagujem ali na ovo se mora reagovati.
Jesi li gledao Tima sa Krajinovićem prošle nedelje?
Čovek je raspad...osim ako se desilo neko čudo..
Da je šljaka u pitanju pa i da se zamislim, ali na ovako brzom betonu, sa onakvom igrom Tim teško da može daleko...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nemoj da te zavara sto je Tim bio los, uci ce on u formu, a protiv Novaka eventualno, odigrace najvise i najbolje u ovom trenutku. Da li ce to biti dovoljno? Pa sve je relativno, a zavisice i od Novaka, no znamo kako ga Austeijanac muci, ako se naravno sastanu. A da li je realna opasnost u ovom trenutku? Apaolutno da, ne verujem mu nistasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment