Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=s43wZcHOikc
Ne znam u cemu ce biti razlika od proslogodisnjeg uplouda, ali nesto sigurno jeste. Neki kazu da ce biti bolji kvalitet, neki da ce biti bez komentatora.. ali svakako, imamo ponovo Rafa-Nole AO 2012.
Comment
-
Originally posted by Joker View Posthttps://www.youtube.com/watch?v=s43wZcHOikc
Ne znam u cemu ce biti razlika od proslogodisnjeg uplouda, ali nesto sigurno jeste. Neki kazu da ce biti bolji kvalitet, neki da ce biti bez komentatora.. ali svakako, imamo ponovo Rafa-Nole AO 2012.Wizard
Comment
-
Prvo se drustvenim mrezama prosula prica kako bi bilo i na sta bi licilo to kad bi neko od Velike trojke odvalio ovako nesto za mladje igrace. Ronnie O'Sullivan, petostruki svetski sampion u snukeru, uvijek poznat po tome da je bez dlake na jeziku. A onda... kao da su ga isprovocirali sa teniskom analogijom, covjek u drugom interjuu kaze:
Comment
-
Rosi je Fedjin navijac. Uostalom, kao i Salivan, vjerujem. Ali rijec je o rasterecenim, realnim ljudima, ne zaslijepljenim fedtardima, pa vide ono sto je ocigledno.
Cacanin, ja sam snuker prestao da gledam kad se povukao Stiv Henri. Volim bilijar, ali mi je ta "strast" za gledanjem prvenstava u snukeru nesto poput navijaca Federera i njihove "strasti" prema tenisu. Kad im prodje maestro, umrEo im i tenis.
Comment
-
IdemoooThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Joker View PostRosi je Fedjin navijac. Uostalom, kao i Salivan, vjerujem. Ali rijec je o rasterecenim, realnim ljudima, ne zaslijepljenim fedtardima, pa vide ono sto je ocigledno.
Cacanin, ja sam snuker prestao da gledam kad se povukao Stiv Henri. Volim bilijar, ali mi je ta "strast" za gledanjem prvenstava u snukeru nesto poput navijaca Federera i njihove "strasti" prema tenisu. Kad im prodje maestro, umrEo im i tenis.Wizard
Comment
Comment