Originally posted by Cassius Clay
View Post
Više puta sam pisla, a uostalom i u postu koji si citirao stoji da je manji rizik zaraziti se tamo na tenisu, nego na onom fakin fudbalu gde svi oko tebe viču, pevaju, pljuju, dižu ti za vrat.
Procenila sam dakle da rizik postoji, ali ne veći nego na poslu gde se većina ponaša kao da se ništa ne dešava, ili imaju tinejdžere, studente u kući koji žive punim plućima ili što bi se reklo neodgovorni dibidus.
Novakova krivica postoji, mora da postoji jer je pravio nerazumljive neke odluke i gafove, a nigde nisam rekla ništa tako teško kao da je bacio osiromašeni uranijum na Srbiju i Hrvatsku -.-, ne znam gde si to pročitao čak ga i opravdavam donekle, znači ne može da nosi sav taj teret krivice sam, nije jedini u ovome, ali je prosto pravio velike greške.
Za mene je nedopustivo da pravi partije, da organizuje noćni život, da se igra košarka, da se družim sa klincima, navijačima i gostima na terenima kao da je situacija regularna, kao na svakom turniru što se dešava u normalnim okolnostima. To su prosto čudne stvari na koje sam reagovala odmah čim sam ih videla, čim su izašli snimci sutradan. Baš sam bila iznenađena, jer koliko god da on ima liberalne stavove o virusu, lečenjima, alternativi, mora prosto da poštuje drugog koji ima drugačija mišljenja pogotovo što on nije bilo ko. Zvao je goste, tu su bili navijači, njegovi simpatizeri, tu su bila deca znači mora da postoji odgovornost prema njima, ma šta mislio o svemu. Na kraju ima i roditelje već u godinama i sa nekim istorijama bolesti.
Organizovali smo turnir, ok tu je publika i sad tu je trebalo da se na tome sve završi, ništa više od toga, nikakva druženja, nikakvo zezanje ili večere ali van kamera i javnosti jer je situacija takva u celom svetu, jer je pandemija, jer ljudi negde umiru, koliko god da se Srbija otvorila i spustila mere, virus nikad nije otisao. To je bila greska, velika nepormišljenost, pošto sada kada se zna da ima zaraženih sa turnira, kada se masovno šeruju ona šenlučenja i basketi, onda radi i neprijatelj, on ne miruje....laže i izmišlja opako.
A više puta ponovljena laž, postaje istina. Nikada nije rekao da je protiv vakcine, nikada Jelena nije rekla da je 5G odogovoran za virus, ali lavina je pokrenuta. Da vidimo samo kako će i da li će de brzo sve smiri.
Comment