Originally posted by Zile90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Dosadno čoveku jbg.
Ima svoje stavove i mišljenje koje mu je donelo 16 GS od te 2010 godine. Jednostavno je lik na potpuno drugom nivou u odnosu na nas.
Ne mogu svi biti cool I prihvaćeni kao Roger 🙄There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Što reče jedan Noksijevac, ako ga niste gledali večeras, idite kod onog ljigavca (ja sam dodala) Rotenberga, hvatao je beleškesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostŠto reče jedan Noksijevac, ako ga niste gledali večeras, idite kod onog ljigavca (ja sam dodala) Rotenberga, hvatao je beleške
Comment
-
Ma taj picopevac ljigavi je đubre teško -.-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
nisam ja spominjao doticnog,niti marim za njega,sem kad ima posvlastice...sto je prilicno cesto..a .interesantno je kako je novak na drugom nivou dok se ne spusti na recnik pas mater i slicno-sta onda je na prvom nivou?
ipak je prvi nivo odradio posao
Originally posted by DinoFC View PostTužako ga ATP-u Rotenberg da se oni oglase povodom Novakovih istupa, tu sam pukao od smijeha. Oni hudniku rekli "No comment" Koliko god Nole lupetao ne moze niko biti odvratniji i gori od Rotenberga i od te sorte ljudi
e sad tu rotenv=berg konstantno spusta kritiku na licni nivo...a ja i dalje pakosno uzivamWizard
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostŠto reče jedan Noksijevac, ako ga niste gledali večeras, idite kod onog ljigavca (ja sam dodala) Rotenberga, hvatao je beleškeТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Kako stvari stoje izgleda da je Jelena najzaslužnija za Novakov povratak 2018.
Lik bi ladno batalio tenisThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
A govorim ja to odavno vama ovde citam ga ko bukvar i svako je mogao to da vidi izmedju redova, ali najlakse je bilo okriviti zenu.
Ko ce te memoare da doceka [emoji2957]
sigpic
Comment
-
Originally posted by Slippin' Jimmy View PostKako stvari stoje izgleda da je Jelena najzaslužnija za Novakov povratak 2018.
Lik bi ladno batalio tenisOriginally posted by miloolja View PostA govorim ja to odavno vama ovde citam ga ko bukvar i svako je mogao to da vidi izmedju redova, ali najlakse je bilo okriviti zenu.
Ko ce te memoare da doceka [emoji2957]
- Deca treba da nadmaše roditelje. Kada sam to shvatila, uplašila sam se jer kako nadmašiti Novaka koji stalno uči, stalno raste, stalno napreduje? Novak je već sad istorijska ličnost, kako ću da odgojim dete koje će to da nadmaši? Zbog toga sam bila anksiozna. To me je uništilo, uništilo je to kako vidim sebe. Mislila sam da sam superžena, da mogu da odgovorim svim potrebama svog muža i svoje dece, a onda sam se suočila sa svim strahovima. I sreća je da mi se to desilo jer tada sam se probudila i rekla "Dosta je". Vreme je da saznam ko sam ja, šta ja želim, šta meni treba. Kada to ispunim, mogu onda da se dajem i drugima.
Odlučila se na odlazak na duhovni put.
- Usred Vimbldona odlučila sam da odem na jedno duhovno putovanje u Ekvador. To se desilo bukvalno u roku od dva dana, samo sam odjednom shvatila da moram da odem. Dala sam sve od sebe na svakom od tih turnira. Posle svakog turnira bila bih potpuno iscrpljena i potrošena. Zato sam rekla Noletu da moram da otputujem i rekao mi je da me shvata. On je uvek pun podrške i razumevanja. Rekao mi je: "Srećan sam što želiš da uradiš nešto za sebe, potpuno to zaslužuješ". Nažalost, izgubio je kada sam ja otišla i uvek će postojati taj osećaj krivice i pitanje da li je trebalo da odem baš usred turnira, zar nisam mogla da ostanem do kraja – zaključila je jelena Đoković.Last edited by Joker; 18-05-20, 16:12.
Comment
-
I ovo:
- Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam da se takmičim sa Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koja zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini. Sve što radim bilo je nevidljivo. Žene nemaju mnogo prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako treba da izgledaju i da se ponašaju. Ja se u taj stereotip ne uklapam i drago mi je zbog toga, ali osuđivali su me zbog toga. Trebalo bi da me interesuju moda, da me interesuje kako izgledam. Nema ničeg lošeg u tome, ali mene to ne inspiriše. Zato sam morala da izmislim svoje mesto i to se pretvorilo u nadmetanje jer sam želela da dokažem da mogu da budem više od samo devojke, samo žene slavnog sportiste. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova žena.
Comment
Comment