Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Mali Srdjan/Goranhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostDigla se prašina, opet su gmizavci izašli iz rupa, treba doneti odluku vakcina, čip i jednoručni BH obavezan, ko odbije nema putovanja i tenisa.
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока
Sreća pa takvi postoje kao on i neće dozvoliti bilo šta, bez da dobro proveri i informiše se, što bi trebalo svako da radi.
Kakva farsa je cela ova situacija.
Comment
-
@cacanin,jesi vidio ;D;D caskanje dokonih drugara do veceras ce proglasiti za naucni skup SANU
blagodeti moderne interakcije..
on topik
Danas je dan kad Novak NIJE srusio Samprasa po broju #1 nedelja
jos da zvanicno otkazu preostala dva mejdzora cime i ona druga "trka" postaje deplasirana
Comment
-
Vala bas farsa.
Na silu se pravi tenzija i hejt, cak se i Kon oglasio, isusegospodeboze.
No, nije to mozda lose. Nek pothrani sve ovo negde i nek sacuva, cisto radi stinulansa kad se vratisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Đoković je mogao da priča sa mnogo većim stručnjacima od Kona. Kakve veze ima što on lično nije stručan, valjda nije toliko glup da zapamti šta je čuo od tih većih stručnjaka nego što je Kon.
Ili možda imate saznanje da je to lično njegov stav formiran bez konsultacija sa strukom.
Naravno da je trebao to da izjavi, on kao javna ličnost ima odgovornost da upozori šta se sprema od mafijaške organizacije SZO ili WHO na čijem je čelu provereni psihopata i kriminalac, a koja je finansirana od bolesnog uma koji se zalaže za smanjivanje populacije.
Mene bi bilo sramota da još uvek pričam o koroni, a indirektne posledice korone će tek biti vidljive u budućnosti.
Comment
-
Apsolutno se slažem sa Novakom.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Đoković: Nisam stručnjak, zbunjen sam kao i ostatak sveta
https://www.rts.rs/page/sport/sr/sto...ronavirus.html
Comment
Comment