Originally posted by Panchev9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by MiljanVR View PostJa se stvarnoo izvinjavam adminima ali ovo moram da postavim a i mislim da tu nema nista glupo napisano(tj. da je nesto dodao B92)jos jednom izvinjavam se ali mislim da ovo nita nije strasno(sto B92 ume da uradi kao sto znate):http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=540619
A sto se tice meca, sta reci, osim: Argentinci, cuvajte se! Mec, pa, tacnije je ipak reci-prva dva seta, su bili na neverovatno visokom nivou, cak i za cetvrtfinale Grand Slama!!! Novak je izgubio prva dva gema relativno lagano, nije pronasaso ritam i cini mi se da je vise od Janka u tim trenucima razmisljao o tome da igra sa prijateljem i kolegom iz Davis Cup tima Srbije... Polako se nalazio u trecem gemu i pronasao se, poceo je da igra na dosta visokom nivou, volim brojke pa cu reci da je od tad pa do kraja 2. TBa pokazao nekih 75-80% mogucnosti. Janko se blago nasao u cudu, pa je dosta prosipao u sledecih 4 gema, ali i on je nalazio ritam koji je pokazao do kraja 2. TBa. A nakon 5-5 gledamo majstoriju nasa 2 (od ponedeljka) najbolja tenisera, koa sto rekoh, Nole je drzao nekih 75-80%, Janko je bio na oko 95-100%, s tim sto takvom igrom, Janko prosto nije Noletu dozvolio da igra ista bolje. TB su podeljeni, kao i setovi, a onda dolazi nagli pad u Jankovoj igri, koji Nole koristi maximalno, i pritom zaista mislim maximalno jer je toliko pokazao od svojih teniskih umeca, dolazi do 62. pobede u sezoni i postaje prvi polufinalista USO 2011. Bitna stavka, s obzirom da ovo nije bio nimalo lagan mec...
Svaka cast, Nole, na prikazanom, svaka cast na strpljenju i na prisebnosti kad je to bilo najvaznije...
Ona povreda me s pocetka zabrinula, ali kad sam video da je u pitanju palac, shvatio sam da nije nista strasno, koliko sam primetio, izvio ga je pri proklizavanju, to boli jako mnogo jako kratko (znam jer se i meni esilo pre 3 meseca na treningu), tako da nisam brinuo... Nadam se da ni ostali nisu, jer ono je bio trenutak za infarkt...
Comment
-
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNadam se da ni ostali nisu, jer ono je bio trenutak za infarkt...Last edited by MiljanVR; 09-09-11, 02:55.
Comment
-
-
-
-
Nole na FB:"Hey everyone! Hope you are all enjoying great sunny weather after couple of days of rain. It feels good to finally sit outside on my day off I wanted to congratulate Janko on incredible run on US Open. He showed big fighting spirit and great heart out there! I wish him fast recovery for the Davis Cup semifinals next weekend - Serbia vs Argentina "
Comment
-
Evo ga kompletan press:http://www.usopen.org/en_US/news/int...relatedcontentNole na FB:"See you tomorrow on Artur Ashe stadium @12am Hope it will be a great day, wish me luck! Good night " ."haha @ John Thrasher yeah, 12 am would be a bit too late 12pm guys "Last edited by MiljanVR; 10-09-11, 12:41.
Comment
-
Comment