Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ne treba mi da pokazujemo malogradjanstinu i gledamo u tudje dvoriste dobri moj NI. Ti kao gospodin covek to vrlo dobro znas. Sta nas briga kakvi su prema Nadalu.
Reci da je set izgubljen zvog sudijske opomene, jednostavno nije istina. Izgubio bi ga Novak i sa i bez nje. Znamo to obojica odlicno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNije sudija nista kriv. Bukvalno nista. Sudija se striktno pridrzavao pravila.
Jedina dva krivca za izgubljeni drugi set su Novak Djokovic i Dominik Tim.
Ne znam zašto su onda uvedena pravila, ako ih se sudija ne pridržava.
Isto mišljenje imam i za Rafu, treba češće biti opominjan (valjda sam dobro napisao reč), kao i za sve ostale tenisere.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostUpravo!
Ne znam zašto su onda uvedena pravila, ako ih se sudija ne pridržava.
Isto mišljenje imam i za Rafu, treba češće biti opominjan (valjda sam dobro napisao reč), kao i za sve ostale tenisere.
Svi smo u prenosu videli te dve opomene ali koliko puta je još prekoraceno posle toga? Sigurno dosta puta. Dve opomene u istom gemu, u razmaku od jednog poena je klasična demonstracija moći. Nema veze sa pravilima. Da postupa po pravilima odavno bi bio najuren iz teniskih krugova. Bez obzira sto postupa tako, kreira loš imidž. Evo kako Bernardez vise ne sudi Rafi jer mu je Rafa tako obećao.
Dakle ima tu i propusta i previda ali je tajming u Novakovom slučaju bio očajan. Siguran sam da je Novak i kasnije nekoliko puta prekršio razna pravila. I nije bio sankcionisan.
Comment
-
Novak zbog nedostatka killer instinkta tesko da ce da obori Rogerov rekord, voleo bih da gresim. Juce zamalo da prokocka prvi, Tim imao veca m.d. da se izrazim da napadne , ali najteze je osvojiti prvi GS kao i sve u zivotu. Tako da imam osecaj da je Novak ukrao juce Timu GS . Mnogii mecevi su na RG i UO izgubljeni zbog cekanja protivnikovog samounistenja, a bio je mladji.
Comment
-
Bravo Novače, juče nisam bio u prilici da gledam ali danas bistrim natenane
Sjajan niz za početak godine, dosta dobrih tenisera što starih što mladjih je savladano, bez ijednog poraza a tek prošao januar. Možda je i to neki rekord.
Samo da se nastavi...Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by salinjo90 View PostNovak zbog nedostatka killer instinkta tesko da ce da obori Rogerov rekord, voleo bih da gresim. Juce zamalo da prokocka prvi, Tim imao veca m.d. da se izrazim da napadne , ali najteze je osvojiti prvi GS kao i sve u zivotu. Tako da imam osecaj da je Novak ukrao juce Timu GS . Mnogii mecevi su na RG i UO izgubljeni zbog cekanja protivnikovog samounistenja, a bio je mladji.
Ja mislim da vec na ovog RG obojicu mogu da isprase ovi ostali momci i da imamo novog sampiona. Wimbledon ce ici vec malo teze...
Comment
-
-
Originally posted by Sandugp View PostNe treba mi da pokazujemo malogradjanstinu i gledamo u tudje dvoriste dobri moj NI. Ti kao gospodin covek to vrlo dobro znas. Sta nas briga kakvi su prema Nadalu.
Reci da je set izgubljen zvog sudijske opomene, jednostavno nije istina. Izgubio bi ga Novak i sa i bez nje. Znamo to obojica odlicno.
Novak se dobro teturao krajem 2. seta. Svejedno, samo gem ranije je brejknuo Tima. Sudijska odluka i, jos i vise, Novakova percepcija te odluke su definitvno zapecatili sudinu tog seta. Da li bi izgubio taj gem da sudija nije intervenisao. Rekao bih da su sanse 50%:50%. Da li bi izgubio set da sudija nije intervenisao. Procjenjuje sa 80% sigurnosti da bi.
Comment
-
Originally posted by NI View PostSvim srcem sam za fer igru i ista prvila za sve. Ali Novak se takmici za titulu najboljeg ikda sa Federerom i Nadalom. Ako njima gledaju kroz prste a Novaku ne, onda Djokovic ima nema ravnopravne uslove.
Novak se dobro teturao krajem 2. seta. Svejedno, samo gem ranije je brejknuo Tima. Sudijska odluka i, jos i vise, Novakova percepcija te odluke su definitvno zapecatili sudinu tog seta. Da li bi izgubio taj gem da sudija nije intervenisao. Rekao bih da su sanse 50%:50%. Da li bi izgubio set da sudija nije intervenisao. Procjenjuje sa 80% sigurnosti da bi.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostPa, ukrao je ovaj Timu, Fedji W.. a bogami i Nadalu W prije toga. Ne kazem da bi Nadal 100% dobio Andersona u finalu, ali to bi bilo vrlo izvjesno. Tako da su to vec 3 velika meca, tri titule bukvalno otete iz ruku protivnika, a sve nakon njegove povrede i cuvenog uspona na St. Victory, na kom je obnovio lekciju o "korak po korak" procesu, kako tokom sezone i pumpanja forme, tako i tokom turnira i samog meca. Ali ipak tri takva meca u dvije godine.. stvarno nevjerovatno.
Ja mislim da vec na ovog RG obojicu mogu da isprase ovi ostali momci i da imamo novog sampiona. Wimbledon ce ici vec malo teze...
Comment
-
Trenutno postoje kvote za samo 4 igraca za pobedu na RG, bar ovde gde sam ja gledao i to, ovim redosledom:
Nadal
Djokovic
Thiem
Tsitsipas
Iskreno, ja pobednika vidim izmedju Nadala i Thiema, i po meni su oni u ovom trenutku veci favoriti od Djokovica, iako bih voleo da me iznenadi.sloboda ili ništa
Comment
Comment