3:0 da nam se ne pase deca
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Poznata novinarka "belog sporta" Karol Bušar rezignirana zbog tretmana koji Novak poseduje kod australijske publike i medija. Bivša autorica teniske rubrike čuvenog L ' Ekipa pričala je kako je od dolaska na "peti kontinent" u sredstvima javnog informisanja i na svakom košarku nailazila isključivo na reklame i govorkanja o borbi Rafe i Rogera za GS rekorde. A po Bušar zaboravljaju ko je apsolutni vladar Australije.
Inače, na Federerovoj KZN posle poraza istaknuo je kako tegobe nisu bile tako velike da bi razmišljao o predaji.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by NI View PostNisam mogao gleadati prvi set. Mogao sam pratiti samo rezultat. Preznojavao sam se na pocetku poslije drugog brejka koji je Federer napravio. Ocigledno je WTF ostavio traga na Novaka..
Nerealno je kako Federer servira.
Comment
-
Originally posted by NI View PostNisam mogao gleadati prvi set. Mogao sam pratiti samo rezultat. Preznojavao sam se na pocetku poslije drugog brejka koji je Federer napravio. Ocigledno je WTF ostavio traga na Novaka.
2. i 3. set su bili rutina. Povrijedjeni Federer i opusteni Novak.
Ima sam predosjecaj da ce se nesto zakomplikovati,
Sad mi je laknulo.
Comment
-
Pobeda na WTF je samo dala Federeru, mozda i da bas daanas doda gas i eventualno se nada nekom cudu, ali Novaku nije oduzela nista, jer taj poraz jeste bila cista posledica neocekivane pobede Tima prerhodno.
Zato i strepim vise od Tima nego Zvereva.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ovo finale on mora da uzme. MORA! Taj imperativ pobjede zna biti nezgodna psiholoska prepreka, ali moras biti jaci od svih tih izazova.
Ne znam da li ce Fedjini i Rafini fanovi ovo shvatiti na pravi nacin, ali Novak ce u nedelju da se bori za svu trojicu. Ako on klekne u ovom finalu, crno se pise svoj trojici u nastavku sezone. Momcima ce skociti samopouzdanje nenormalno, bas ce se osiliti protiv njih. Uostalom, ima i moralnu obavezu da odbrani svoje dvoriste od klinaca. Rafa je to prosle godine odradio. Tim je izbacio jednog velikana, ali je izgubio od gazde kuce. Tako bi trebalo i ovog puta.. izbacio je Nadala, ali ne smije preci preko domacina. Ovo mora da se brani krvlju!!!Last edited by Joker; 30-01-20, 15:43.
Comment
-
Samo sto Tim pre 3 godine i sada nije isti.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSamo sto Tim pre 3 godine i sada nije isti.
Comment
-
Do sada sam bila super optimista, moram sada malo da budem rezervisana, ako nista drugo, zbog urokasigpic
Comment
Comment