Prelak mec sinoc, ocekivano, Nisioka bez ikakvih mogucnosti da zacini mec, Ito je onaj drugi set odigrao "svemirski" za svog sunarodnika. Mada ima i do Novaka, valjda je svu nervozu izbacio u drugom kolu. Gledao sam otprilike set i po Svarcmana protiv Ducija, tu se Argentinac i nije proslavio, ali sam propustio drugi deo prvog seta i citav drugi tako da nemam kompletan utisak o igri. Mislim da na ovoj podlozi Svarcman ne sme da bude ozbiljna pretnja, ali ocekujem dosta razmena i mnogo vise teskih gemova na Novakov servis.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ma šanse nema, posle Rogerovih 4h skoro sam siguran da igra poslednji.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Protiv Švarcmana ogromna je verovatnoća da će to biti dnevni termin. Za dalje bi po svakoj logici trebao igrati u noćnom terminu mada i tu treba staviti ogradu jer logika nije nešto čime se vode organizatori kada određuju raspored.sigpic
Comment
-
Novak protiv Svarcmana sigurno vecernji termin. Mislim meni odgovaraju dnevni, ja se ne bunim, taman da odgledam pred spavanje , ali ipak bi 3 u nizu po danu bilo previse. Dan favorizuje malo brzu igru, to bi Novaku protiv Svarcmana odgovaralo.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Originally posted by Milutinov Tata View PostDan favorizuje malo brzu igru, to bi Novaku protiv Svarcmana odgovaralo.
---------
Nefer ste prema Federeru. U vecernjem terminu se stavljaju igraci koji su atraktivniji publici. Svidjalo se to nekome ili ne, najveca teniska zvijezad na planeti je Rodzer Federer. Njega publika najvise voli. Od Federerove popularnosti svako u svijetu tenisa ima koristi. Naravno, niko vise od njega i Mirke.Last edited by NI; 24-01-20, 21:07.
Comment
-
protiv Nisioke novi najbrzi servis gem (45sec) drugi set *5-2
ponovo 16 asova, poravnan licni rekord kod meceva dobijenih sa 3:0
Code:Asovi/duple vs turnir servis gemova poena odservirao 16 (1) Berdych WB 2013. QF 16+1TB 89 16 (5) Ito AO 2020. 2R 13 64 16 (2) Nishioka AO 2020. 3R 13 62
Novak sa Dijegom ima tri od tri, iako su poslednja dva duela otisla u odlucujuci set, oba na sljaci..RG i Rim
Comment
-
Originally posted by NI View PostApsolutno!
---------
Nefer ste prema Federeru. U vecernjem terminu se stavljaju igraci koji su atraktivniji publici. Svidjalo se to nekome ili ne, najveca teniska zvijezad na planeti je Rodzer Federer. Njega publika najvise voli. Od Federerove popularnosti svako u svijetu tenisa ima koristi. Naravno, niko vise od njega i Mirke.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Opet ustajanje sabajle za Novaka. Očekivano ali nejasno. Vikend je, publika će stići sve da vidi. Mogao je i Federer u po bela dana.
NI, nije tvoj rezon jedini na zemaljskoj kugli. A pritom je i netačan. Ne rukovode se oni samo time. Siguran sam da top 3 igrača budu pitani kad im odgovara da igraju. Pa ako se slože svi da svima odgovara onda super. Ako ne, prave se kompromisi.
U kom to univerzumu je Nadal manje atraktivan od Kirjosa? Nemoj samo da mi napišeš da je Kirjos domaći igrač i ima prednost, jer sam video Milman kakvu podršku je dobio od domaće publike.
Comment
-
Originally posted by cssr View Postprotiv Nisioke novi najbrzi servis gem (45sec) drugi set *5-2
ponovo 16 asova, poravnan licni rekord kod meceva dobijenih sa 3:0
Code:Asovi/duple vs turnir servis gemova poena odservirao 16 (1) Berdych WB 2013. QF 16+1TB 89 16 (5) Ito AO 2020. 2R 13 64 16 (2) Nishioka AO 2020. 3R 13 62
Novak sa Dijegom ima tri od tri, iako su poslednja dva duela otisla u odlucujuci set, oba na sljaci..RG i Rim
I da dodam samo da je protiv Strufa imao 14 uz 3 duple.... 47 asova u tri meca. Lepo.
Kirjos je mnogo popularniji od Milmana, a Rafi odgovaraju vise dnevni mecevi valjda....ako sam dobro razumela Ljubitelja.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pa ja mislim da nije nuzno najbolje uveče. To važi samo kad je vrućina. Idalje je rana faza turnira. Igrali su po 1000 mečeva na Touru. Rafi ili Novaku protiv Buste ili Nišioke ništa ne znači podloga, da li odskače ovako ili onako.
Kirjos je mnogo popularniji od Milmana ali ne i od Rafe sa 19 Slemova i KIA sponzorom. Verujem da su ipak Nadala pitali da li želi uveče ili poslednji preko dana.
Comment
Comment