A kada ga kritikuje, tada nije u pravu Maro?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Sandugp View PostA kada ga kritikuje, tada nije u pravu Maro?
Mats je malerŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNeretko jeste u pravu - samo ja više volim kada ga kritikuje...čim ga hvali ovo naše čeljade nešto zabrlja...
Mats je malersigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNece ovaj put. Odgovara mu ovde sve, pa cak i nesto brza podloga.
Meni deluje skoro isto kao raniih godina najviše me podseća na 2012...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
E da danas videh reklamu, nisam ni ja znalasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Danas u publici oba Novakova brata.
Dobro je. Da ne bi njih dvojice (da motivisu i inspirisu Novaka da pruza sto bolju igru), gledali bi 100% peti set. A tada, ko zna sta bi bilo.
Veliko hvala Marku i Djordju!!!!
SRCE!!!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Novakova igra je bila vise nego ohrabrujuca. Sve je stimalo. Izuzetak je samo nervoza kad bi Struf poveo 15:0 na Novakov servis. Duduse, Njemac, koji se ni poslije gibitka dva seta nije predavao, bi digao igru u takvim situacijama. Od cetiri servis gema u kojima je zaosta 0:15, Novak je izgubio 3. Tako je od gotovine bila napravljena veresija u prvom setu a treci je Novak izgubio.
Ukupno gledajuci, to je detalj jer je Novak uvijek bio u stanju da digne igru i povrati kontrolu.Last edited by NI; 21-01-20, 05:46.
Comment
-
Srecna 900. pobjeda NĐ svima koji slave, uz zelju da brojimo jos stotki
Code:1-0 (100 %) 2004. Davis Cup vs Latvia d. Janis Skroderis 100-43 (69,93 %) - 3 god 4 m - 2007. Umag, 1R d. Pablo Andujar 200-74 (72,99 %) - 1 god 8 m - 2009. Indian Wells, 2R d. Martin Vassallo Arguello 300-98 (75,38 %) - 1 god 5 m - 2010. Cincinnati, 2R d. Viktor Troicki 400-111 (78,28 %) - 1 god 5 m - 2012. Australian Open, SF d. Andy Murray 500-127 (79,74 %) - 1 god 4 m - 2013. Roland Garros, 3R d. Grigor Dimitrov 600-140 (81,08 %) - 1 god 5 m - 2014. Paris Bercy, F d. Milos Raonic 700-146 (82,74 %) - 1 god 3 m - 2016. Dubai, 2R d. Malek Jaziri 800-171 (82,39 %) - 2 god 4 m - 2018. London Queen's, QF d. Adrian Mannarino 900-187 (82,80 %) - 1 god 7 m - 2020. Australian Open, 1R d. Jan-Lennard Struff
Struf, Fucovic, Hurkac, Klizan, Kolsrajber, Vredasko i drustvo kojem status nosioca obicno izmakne za nekoloko pozicija, a sa kojim Novak poslednjih par sezona cesto otvara turnire, svakako nisu igraci koje zelite u 1.kolu GS turnira
vazda sam vise za nekog Hugo Dalijena, Estrelju burgosa, Muhameda Safata, Sumit Nagala i sl. ako ista ono egzotike radi.. ali sta da se radi
Odustajanje od plana za smanjenje broja nosilaca na mejdzorima sa 32 na 16 se poklapa sa katarzom superbrendova i mislim da dok god oni budu jahali u TOP 3 (ili blizu) mozemo biti mirni
bas nesto gledam seed listu, #17Rubljov #18Dimitrov #19Izner itd.. taman da malo odmjene Strufe,Fucovice.. hehe
SpoilerAO , Lacoste , O'Shannessy , Slem bez izgubljenog seta
Comment
-
Novak sutra ima poslednji dnevni termin, posle 2 ženska meca, dakle oko 4h, protiv Ita.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment