Originally posted by Zoje
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Zoje View PostOve godine nereseno-jedan masters na sljaci i jedan na hardu, odlicno
Stvarno, nema Olje, neobicno
A i svi slabije pisu,neko se "mrtvilo" uvuklo na forum.
Nadam se da ce Olja uskoro nesto napisati, okaciti koju dobru fotku
dobar dan,spec pozdrav ciwwy il kako se vec piseWizard
Comment
-
Bravo za Noleta. Šansa za YENo1 je još uvek tu. Idemo majstore..
Originally posted by Maxx-a View PostGde nam je miloolja?
Originally posted by joshmor View Postdobar dan,spec pozdrav ciwwy il kako se vec piseLast edited by Chiwwi; 03-11-19, 19:05.
Comment
-
Titula, i servis - to je odlično.
U Londonu mora bolje.
Pariz je odigrao sa dosta oscilacija naročito protiv Mutea.
Dimitrova je dobio "na glavu" znali smo da će Bugarin da čokne pre ili kasnije.
Šapovalov nije imao šanse sve i da je Novak izašao na jenoj nozi...ali ne zato jer je Novak bio nešto fenomenalan(bio je dobar) ali Kanađanin,levoruk sa jednoručnim BH protiv Novakovog FHa nije imao šanse...mali je dobar server ali je Novak najbolji riterner današnjice, i baš je pogodio par neverovatnih riterna.
Što se Londona tiče sada sam umereni optimista za razliku od početka Pariza jer titula podiže samopouzdanje.
Evo i par fotografija sa uručenja trofeja
I naravno Marat
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Koliko je jaku prehladu /virus imao i jos uvek nije 100% zdrav, ovom titulom pa i igrom sam prezadovoljna.
Neke neverovatne brojke citam 65% osv poena na drugom servisu, prosek na turniru. A kriticar sam Ivaniseviceve uloge kao trenera kao sto ste mogli procitati. Rado bih priznala da je kritika neosnovana i da sam pogresila. Servis mnogo, mnogo znaci narocito u brzim uslovima za igru. Da se nadamo u kontinuitet dobrog servisa , vidim da i sam Novak mnogo ulaze u to. Sporiji je za sada koji milisekund na reakciji .
Protiv Dimitrova je odigrao po meni odlican mec, gde je i Grisa bio jako dobar, uslovi idealni za njega . Cici je bilo mozda malo umoran ali trebalo je i tu pokazati klasu.
Finale odigrao koliko je bilo potrebno.
Ps Safin izgleda kao da ima 50 najmanje, potrosen zivotom.Similis simili gaudet
Comment
-
-
Prezadovoljan sam! Prerano je za otpisivanje Novaka.
Gledao sam samo dva meca, protiv Cicipasa i Dimitrova, ali sa sigurnoscu mogu reci da je Novak igrao kao stari. Naravno, povreda ramena, pauza, slabija kondicija i prehlada su ucinili da je Novak bio osjetno ispod svog maksimuma tj. da jos trazi top formu. Medjutim, to je ipak sporedno. Glavno je da je Novak imao pristup: "Zelim pobjedu, a znam da je mogu ostvariti jer sam bolji. Moram sto je moguce prije osloboditi protivnika od bilo kakvih iluzija da mi je ravan."
Tesko ce doci do broja 1 ove godine, ali za narednu sam optimista.Last edited by NI; 06-11-19, 17:43.
Comment
-
Da, 13. dvoranska titula, koje bas fino prate one na sljaci (1 vise)
Sto je bitnije, proljetos u Madridu dize 10.elitni trofej na zemlji a sad isto to cini u hali,e to je nesto
jer npr Conga je isto na 13 ali bi sve te Metce i Marselje dao za jos 1 Bercy ili O2 recimo
Kad smo kod univerzalnosti i velikih titula,
pridruzuje se Samprasu'94 i Federeru'07 po kompletiranju istih u 1 sezoni - Hard,clay,trava,dvorana
A docekasmo i ovo
bili su uhvaceni jos 2016. ali se isprecila povreda i ostalo
Nadal opet na dohvatljivih -1 hiljadarki, par vaspitnih mladim gejmerima cisto da ne polete previse
Od svih mastersa, u Bersiju ima najubitacniji skor protiv Top 10 igraca - 15:1
9. uzastopna sezona sa min 80% + pobjeda, cime fino zaokruzuje "svoju" deceniju
5. Bercy
34. Masters 1000
77. Atp titula John McEnroe
Comment
Comment