[emoji173]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by MareLFC View PostMislim da će opet Rafa biti prvi ako dodje do finala Pariza i Londona, pod uslovom da dodje do finala bez poraza u grupi.
Čačanine jel opet nameštaljka žreb?
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post2500 poena je u opticaju, ako Novak odbrani Šangaj. Novak ce uci sa 1100 poena vise od Rafe. Ako Rafa bude finalista zaradice 1600 a Novak ako hipoteticki osvoji imace 2000. Znaci Novak je prvi. Ne znam Davis Cup koliko poena nosi.
Čačanine jel opet nameštaljka žreb?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Iskreno Novakove sanse da bude prvi na kraju godine procenjujem na nekih 37%. Posle Us Opena mislim da nije imao vise od 20%, ali svakako da su mu sada sanse vece nego tada
Takodje mislim da zavisi vise od njega nego od Rafe, iako ce biti tesko da pocisti sve do kraja godine, ili osvoji 2 od 3 velika turnira koja ce mu verovatno biti neophodna.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post2500 poena je u opticaju, ako Novak odbrani Šangaj. Novak ce uci sa 1100 poena vise od Rafe. Ako Rafa bude finalista zaradice 1600 a Novak ako hipoteticki osvoji imace 2000. Znaci Novak je prvi. Ne znam Davis Cup koliko poena nosi.
Čačanine jel opet nameštaljka žreb?
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostRealno je Rafa više zaslužio i da nije kiksao na šljaci stvari bi bile jasne kao dan.
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by 147 View PostIskreno Novakove sanse da bude prvi na kraju godine procenjujem na nekih 37%. Posle Us Opena mislim da nije imao vise od 20%, ali svakako da su mu sada sanse vece nego tada
Takodje mislim da zavisi vise od njega nego od Rafe, iako ce biti tesko da pocisti sve do kraja godine, ili osvoji 2 od 3 velika turnira koja ce mu verovatno biti neophodna.
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostPa u najmanju ruku čudan druže .
Da Novak nije kiksao na Američkom tlu stvari bi još bile jasnije od dana 😉
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока
Očigledno je da Novak i ne želi a možda i ne može da igra kao nekada. Iskreno voleo bih to mesto broj jedan da obori i za ovu sezonu lično sam zadovoljan Wimbledonom. Ostalo sve jbg, šta je tu je ali mahom je sam kriv.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostNe vidim što je čudan, bilo je i jačih, nego Nole nije konstantan pa ti svaljujes krivicu na žreb a ne na Novaka.
Očigledno je da Novak i ne želi a možda i ne može da igra kao nekada. Iskreno voleo bih to mesto broj jedan da obori i za ovu sezonu lično sam zadovoljan Wimbledonom. Ostalo sve jbg, šta je tu je ali mahom je sam kriv.
samo da ne zezne i sledecu godinu sa povredama,necu vise navijati za njega ako ponovi istu gresku,ne znam kako to sebi moze dozvoliti
E moj Nolo
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostJbg,sam je kriv sto se povredio,
samo da ne zezne i sledecu godinu sa povredama,necu vise navijati za njega ako ponovi istu gresku,ne znam kako to sebi moze dozvoliti
E moj Nolo
Comment
Comment