Ludilo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Lep ansambl sa sve crvenim patikama i crvenim kecketom [emoji7]
Tasty
U utorak treci mec (prvi pocinje u 4 ujutru po nasem), sa Popirinom.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Osim sto je rastimovan, ipak je pauza bila mesec dana, ne vidim nikakav problem ...puj-puj, uz 4 duple.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOsim sto je rastimovan, ipak je pauza bila mesec dana, ne vidim nikakav problem ...puj-puj, uz 4 duple.
Mislim da neće biti bilo kakvih informacija sa njegove strane o povredi. Što je za mene uvek nepoznanica da li je otklonio problem do kraja.
Comment
-
Dobar mec, dobar Novak i 2 duple u gemu za pobedu
Najvaznije nema, bar ne vidljivih, onih problema, po servisima i bh takodje! [emoji41]sigpic
Comment
-
-
Citaj malo sta pisemo, nemoj biti Zika
"Zdravo!
Hvala sto ste dosli danas!"
sigpic
Comment
-
Aaa znam da pocinje program u 4, ali negde sam procitala da igra prvi.
Oke. Ma kakvi 7, pola 9sigpic
Comment
Comment