Originally posted by Chiwwi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Sport se igra radi zabave, radi druženja, radi učestvovanja, bar zbog toga je nastao. Ko će pobediti trebalo bi da bude poslednja stvar koja je bitna. Sport stvara tu kompetitivnost nezdravu izmedju pojedinaca.
Meni je interesantno jer ja nemam nekih preteranih moralnih načela, gledao bih i gladijatore kako se kolju, ali sada da predstavimo tenis ovaj danas i kompjuterske igrice kao ili ili je glupo. Mogu deca i da ne igraju igrice s da rade nešto humanije.
Sade drveće, druže se, bez tog pobednik/poraženi konstrukta. Daleko je tenis od toga da promoviše neke vrednosti, ali meni to ne smeta ja ga gledam.
Comment
-
To nije nešto što se ne može ublažiti do kraja turnira.
Njega i jeste smarao izbačaj, na bekendu nisam primetio ništa posebno osim što je Banjac smarao kako greši iz bekenda svaki put kad promaši baš zbog toga, kao da je telepatski povezan sa njim.
Bekend mu je bio solidan bez obzira na ovog udarača sa druge strane koji je lupao kao da mu je zadnji meč.Last edited by Chiwwi; 29-08-19, 12:14.
Comment
-
Originally posted by 7528. View PostSport se igra radi zabave, radi druženja, radi učestvovanja, bar zbog toga je nastao. Ko će pobediti trebalo bi da bude poslednja stvar koja je bitna. Sport stvara tu kompetitivnost nezdravu izmedju pojedinaca.
Meni je interesantno jer ja nemam nekih preteranih moralnih načela, gledao bih i gladijatore kako se kolju, ali sada da predstavimo tenis ovaj danas i kompjuterske igrice kao ili ili je glupo. Mogu deca i da ne igraju igrice s da rade nešto humanije.
Sade drveće, druže se, bez tog pobednik/poraženi konstrukta. Daleko je tenis od toga da promoviše neke vrednosti, ali meni to ne smeta ja ga gledam.
Sport kakav god da je uvek je jedna od najboljih stvari na svetu.
I ovi ljudi to jako lepo promovišu. Licno pratim Novaka i malo Rafu. Oni to sjajno rade.Last edited by Ljubitelj tenisa; 29-08-19, 12:16.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostOcigledno je da ti imas neku svoju negativnu perspektivu. Stvari nisu toliko proste. Ali bezpostedna borba dvojice majstora svog zanata na televiziji daleko je bolja od Studia B, Pinka i slicno. Pritom ovi ljudi su poliglote i ko zna sta sve jos. Samo kada mediji imaju svoje vreme ne bave se interesantnim pitanjima nego su progutali kasetu i svaki turnir postavljaju ista pitanja.
Sport kakav god da je uvek je jedna od najboljih stvari na svetu.
Mogu deca i da istražuju po prirodi, uče se nekim drugim vrednostima o očuvanju ekosistema, da uče o drugim kulturama, svejedno. Svakako je bolje nego da igraju tenis.
2% uspe ostali budu nesnadjeni u društvu jer su detinjstvo posvetili sportu a ne školi, i baš oni gledaju posle te rijalitije, ulaze u njih, jer nisu obrazovani.
Ne možeš uzimati Novaka i vrhunske sportiste kao primer, pogotovo ne tenis koji je gospodski. Mnogo više ljudi propadne zbog sporta, samo neki uspeju.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostTo nije nešto što se ne može ublažiti do kraja turnira.
Njega i jeste smarao izbačaj, na bekendu nisam primetio ništa posebno osim što je Banjac smarao kako greši iz bekenda svaki put kad promaši baš zbog toga, kao da je telepatski povezan sa njim.
Bekend mu je bio solidan bez obzira na ovog udarača sa druge strane koji je lupao kao da mu je zadnji meč.
Comment
-
Originally posted by 7528. View PostNemam negativnu perspektivu. Ne pridajem mu nikakvu pozitivnu vrednost. Jer je i nema. Ima kada se uporedi sa Pinkom, ali ja ne poredim sa Pinkom.
Mogu deca i da istražuju po prirodi, uče se nekim drugim vrednostima o očuvanju ekosistema, da uče o drugim kulturama, svejedno. Svakako je bolje nego da igraju tenis.
2% uspe ostali budu nesnadjeni u društvu jer su detinjstvo posvetili sportu a ne školi, i baš oni gledaju posle te rijalitije, ulaze u njih, jer nisu obrazovani.
Ne možeš uzimati Novaka i vrhunske sportiste kao primer, pogotovo ne tenis koji je gospodski. Mnogo više ljudi propadne zbog sporta, samo neki uspeju.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostZabrinjavajuce je sto je rekao da je mislio da nece izdrzati mec do kraja. Lekari mogu samo mu kazu otprilike. Prava povreda ako je relativno nova prati se mesecima. Oni njemu mogu samo da kazu da li mu je pametno da igra turnir do kraja ili da ne igra. Nije dobro sto ima probleme u drugom kolu. Kao i sto su ti problemi veci u drugom kolu nego u prvom. Apsolutno je prava odluka da se povuče sa terena i ode da odmara... Od doktora želi da zna samo da li ovim tempom u narednih 10 dana može da igra na 100% i da li će to ostaviti posledice velike ili male.
Jedini lek je odmor, a igranje do izlečenja moguće je samo pod inekcijama.
Ovde jedino što može da bude je napuknuće(ruptura) mišića ili tetive.
Rame je poseban mišić i ne može ni da se zagolica bacanjem loptice u vazduh.
Potreban je ozbiljan cim pod teretom.
Zglob nije sigurno, zglob ramena je tek jak i jedino da je ispalo a nije jer bi ga iznosili.Last edited by Chiwwi; 29-08-19, 12:34.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostNema tu nikakvih posledica niti lekova.
Jedini lek je odmor, a igranje do izlečenja moguće je samo pod inekcijama.
Ovde jedino što može da bude je napuknuće(ruptura) mišića ili tetive.
Rame je poseban mišić i ne može ni da se zagolica bacanjem loptice u vazduh.
Potreban je ozbiljan cim pod teretom.
Zglob nije sigurno, zglob ramena je tek jak i jedino da je ispalo a nije jer bi ga iznosili.
Comment
-
-
Ali je 90% mišić jer je izjavio da ga to muči zadnje dve tri nedelje, da je tetiva nebi ni dolazio na turnir, mislim bar se nadam da nije toliko lud, jer to bar sad snimanjem može da utvrdi.
Tako da on već zna šta je ali igra se USO.
Probalo se bez inekcija, ne može, sad će sa inekcijama pa na odmor nakon turnira.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostAli je 90% mišić jer je izjavio da ga to muči zadnje dve tri nedelje, da je tetiva nebi ni dolazio na turnir, mislim bar se nadam da nije toliko lud, jer to bar sad snimanjem može da utvrdi.
Tako da on već zna šta je ali igra se USO.
Probalo se bez inekcija, ne može, sad će sa inekcijama pa na odmor nakon turnira.
Uganuće ramena je bolno do zla boga.
Moj ćale sa motora padao pravo na rame.
Nije mu bilo ništa ali je ugruvao rame baš.
Tužno ga je bilo gledati, baš nezgodan bol.
Comment
Comment