Originally posted by Duka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
“Wherever I show up, next to my name there is a Serbian flag. So that means that I represent my country, and I have to take that responsibility. Whenever I win, it’s a win for Serbia.”sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Nole na FB:"Dear friends and fans,i want to apologise to all of you who expected a better and longer match today. Shoulder could not take it anymore,and it didn't make sense to continue. Congratulation to Andy Murray for successful week. Thank you very much for the support,and see you in NYC.I will work on the recovery of my shoulder in next 7,8 days,and i hope and believe that everything is going to be ready for Us Open. " Idemoo Nole ne daj se lepo se oporavi i nadam se trofeju na US Openu 338496_231205443593053_134760066570925_689331_5109421_o (1).jpg jao sto mi ga je zao na ovoj slici 339265_10150412850769816_402253289815_10617447_4520713_o.jpgLast edited by MiljanVR; 21-08-11, 23:46.
Comment
-
-
-
-
Originally posted by NI View PostHvala Miljane.
Mislim da Novak zna da se povreda da sanirati do US opena. Djeluje mi previse samouvjerno da bi postojala sumnja.
Comment
-
Nole na FB:"Check out this video. I met this incredibly talented guy in LA and asked him to do a video with me so I can share it with you. He has a very special talent Hope you will like it! Tell me what you think..." http://www.whosay.com/novakdjokovic/videos/58242 Đoković: Pobeđujem za Srbiju!
Gde god da se pojavim, pored mog imena nalazi se i srpska zastava. To znači da predstavljam državu iz koje dolazim i da moram da se nosim najbolje što umem sa tom odgovornošću – kaže Novak.
BOLjEG ambasadora Srbija nema od Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta i posle turnira u Sinsinatiju nastavio je da donosi najlepšu moguću reklamu našoj zemlji, poručivši da svaki trijumf koji ostvaruje na ATP turu posvećuje i zemlji iz koje dolazi.
Iskrene izjave ljubavi prema otadžbini, tako su samo kruna njegovog patriotizama posle svih gestova koje je činio proteklih meseci, poput razvijanja barjaka na pobedničkim postoljima, igranja tradicionalnog kola u nošnji pred višemilionskim auditorijumom na poznatim TV stanicama u SAD, dizanja tri prsta uvis, nošenja kačketa u bojama trobojke...- Gde god da trijumfujem, činim to za Srbiju - rekao je Novak američkim medijima.
- Tenis jeste individualni sport i svestan sam da nema nikog uz mene na terenu i da, na neki način, samostalno dolazim do pobeda. Ali, ne pobeđujem samo za sebe. Gde god da se pojavim, pored mog imena nalazi se i srpska zastava. To znači da predstavljam državu iz koje dolazim i da moram da se nosim najbolje što umem sa tom odgovornošću. Sve više je ljudi iz naše zemlje i dijaspore koji bodre Novaka na putu ka titulama.
- Zaista je lepo videti toliko naših navijača koji dolaze i podržavaju me na turnirima širom sveta. Čine to više nego ikada. Drago mi je što se srpske trobojke vijore na tribinama i što mogu da podelim radost zbog pobeda sa fanovima iz Srbije.
Ogromnu podršku Novak će imati i u Njujorku, u slučaju da se oporavi na vreme i napadne titulu.
- Voleo bih da osvojim i Njujork i približim se prilici da uzmem sva četiri grend slema u karijeri. Do sada imam pehare sa dva, Australijan opena i Vimbldona, a nedostaju mi oni na američkom betonu i pariskoj šljaci. Imam igru za svaku vrstu podloge, pa gledam pozitivno na mogućnost da u budućnosti osvojim sve te titule.
Ju-Es open, kao vrhunac ovog dela sezone, dodatno će iscrpeti Novaka, ali naš as će naći snage i za Dejvis kup, odmah potom.
- Kako sada stvari stoje, igraću sve Dejvis kup mečeve do kraja godine. Čeka nas teško polufinale protiv Argentine i biće to vrlo veliki i neizvestan duel. Mada smo osvojili ovo takmičenje prošle godine, i dalje želimo još uspeha i titula. Drugačiji je osećaj kada igrate za državu. Postoji neki timski duh koji vas vuče napred. Uživam u tome, baš kao i u boravku u reprezentaciji - zaključio je ĐokovićLast edited by MiljanVR; 24-08-11, 00:21.
Comment
Comment