Te duze razmjene su se uglavnom odvijale tako sto su se gadjali sa bhcc sve dok neko ne "ispravi" bh-om po paraleli. Cudno, to je uglavnom Busta bio... Tako da mislim da taj podatak nema veze sa kondicijom, samo sa hrabroscu. Novak nije htio previse da rizikuje..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostKareno-Busta je bio odlican jucer, narocito u drugom setu. Novak je sampionski odigrao mec. Drzao je potreban nivo, pogotovo u kriticni trenutcima. Dobor je pazio da se stvar ne otegne. Svejedno, dvije stvari su se pokazale problematicnim.
Prvo, agresivan FH punom snagom na brzom hardu probija Novakovu odbranu. To se znalo od ranije i to je jucer Spanac odlicno koristio. Drugo, u razmjenama duzim od 9 udaraca je bilo 15:6 za Bustu. On je odlican sa osnovne linije i birao je pravi trenutak da u dugoj razmjeni napedne. Svejedno, 15:6 mi sugerise da Novak ima problema sa kondicijom. To dvoje je ucinilo da je Novak imao samo 36% dobijenih poena na drugom servisu u drugom setu.
Ne verujem da ce u zavrsnici Usoa sparina i vrucina biti problem,ipak je to vec debelo septembar
Comment
-
"This brave kid survived neuroblastoma cancer.. he was diagnosed when he was only a 10 day old baby!!! He survived and now he rightfully wears the T-shirt that says CHAMPION "
Aj, aj, nisam znao da je ovo pozadina Novakovog gesta s pocetka jucerasnjeg meca, kad je "ugostio" onog bucmastog decka..
Comment
-
Originally posted by Joker View PostTe duze razmjene su se uglavnom odvijale tako sto su se gadjali sa bhcc sve dok neko ne "ispravi" bh-om po paraleli. Cudno, to je uglavnom Busta bio... Tako da mislim da taj podatak nema veze sa kondicijom, samo sa hrabroscu. Novak nije htio previse da rizikuje..
Ovo je nivo igre koji podseca na 2015tu godinu.
Comment
-
Posle mesec dana bez meca, ok racunajuci i prvi protiv Kverija, i vise sam nego zadovoljna, uopste nemam primedbi, u smislu da sam zbog necega zabrinuta.
Originally posted by Joker View Post"This brave kid survived neuroblastoma cancer.. he was diagnosed when he was only a 10 day old baby!!! He survived and now he rightfully wears the T-shirt that says CHAMPION "
Aj, aj, nisam znao da je ovo pozadina Novakovog gesta s pocetka jucerasnjeg meca, kad je "ugostio" onog bucmastog decka..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
I nemoj
Inace kod bacanja novcica juce, gradonacelnik Sinsinatija cestitato Novaku W
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Comment
-
Jbt nemoguci ste
Postavila sam jutros [emoji58]sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAl se ova dvojica nasli
Baš su se našli...
I raduje da slušaju finu muziku ( Čorbu i "Napolju") dok se igraju...samo da nije varijanta "pesmom da nam kaže"...
Zato sam ja odavno navijala za Gorana da dođe u tim...
Pozitivna energija...
O onom gestu prema dečaku da ne trošim rečiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by cacanin View Post[emoji4]
Ne vredi ne otvara mi sve INST sto postavite pa samo tu moze da se potkrade.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Grič [emoji173]
sigpic
Comment
-
Pobeda u senci neprijatnih grimasa, nekad cak i bolova u desnom laktu. Poslednja dva gema jako je ubrzao da sto pre zavrsi. Sudiju je pozdravio levom rukom. Bio je i kratak medicinski time out ali se nista nije čulo. Nadajmo se da nije ozbiljno ali meni deluje da nije za potcenjivanje situacija.
Comment
Comment