Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Zero_privilegi View PostMa ko ebe publiku uvek treba tako brat moj. Ako te mrze šišaj po njima, nek crknu od pakosti.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostNole...
Priznajte da ste se ukenjali svetski, ja priznajem, napunio sam gaće kao senilni penzos..
Kakav meč...
Kakav meč...
Wizard
Comment
-
Nisam skapirao jel to Jelena trudna?
Vidim po portalima da se pise da su i Mirka i Jelena trudne.
Mislim da su pogresno protumacili Rogerove reci koji je rekao da se raduje tome sto ce ponovo postati otac, to jest sto ce imati vise slobodnog vremena da bude sa decom.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNisam skapirao jel to Jelena trudna?
Vidim po portalima da se pise da su i Mirka i Jelena trudne.
Mislim da su pogresno protumacili Rogerove reci koji je rekao da se raduje tome sto ce ponovo postati otac, to jest sto ce imati vise slobodnog vremena da bude sa decom.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Šta reći na ovo danas, kakav je to šampion.. Kako se izvukao na 8:7 pa posle imao još neke teške trenutke ali prebrodio sve i dobio na kraju. Ono što je menu bilo za čudjenje da tokom meča nismo mogli videti ni jednu emociju bilo da je dobio ili izgubio poen, zaista neverovatno, bio je kao hladan špricer što bi se reklo..
7x Australija 5x Wimbly 3x USO- ovde bi mogao još neki da doda na kolekciju i RG- ne mora više da ga osvaja dovolno je jednom.. Zaista impresivno.
Comment
-
Meni je ovo danas bio najtezi Novakov mec za gledanje, ne bih gledala ni reprizu za sve pare ovog sveta , ali sta je Novak danas uradio, kakva je ovo pobeda, nemam reci , sve moze da ne ide, ni servis, ni ritern ni voleji ali kakav je to sampion i pobednik , bravo Nole!
Comment
Comment