Originally posted by Weltschmerz
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Jes, pa da ga ugušiš na spavanju.“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Pa mislim, blago je reci da sam sokirana
Zoje, posle Noksija saljem ti sve za fotke.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Weltschmerz View PostAjd koja reč o meču za nas što se mučimo sa Grčkim netom.
Hvala
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Bez stresa, odličan servis.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Weltschmerz View PostAjd koja reč o meču za nas što se mučimo sa Grčkim netom.
Hvala
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Umber je talentovan mladi igrac sa dobrim servisom. Medjutim, razlika u klasi i iskustvu je bila vidljava od pocetka. Uz to, on nije igrao sa igracem koji returnira kao Novak. Kad se tome doda atmosfera na velikom stadionu, Umber nije imao nikakvih sansi da pruzi ozboljan otpor.
U razmjenama nije bio ravnopravan. Kad je pokusao da gadja liniji, previse je promasivao. Nikavi pritisak nije mogao da ostvari na Novakovom servisu.
Novak je totalno rutinerski dobio igrajuci koliko treba i pazeci da ne izgubi fokus i koncetraciju. Sve je funkcionisalo ali nista nije ozbiljno testirano.Last edited by NI; 08-07-19, 20:37.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSamo cacanina zoves???OVAKO
Comment
Comment