ima razloga i te kako a to je da konačno nešto napravi na GS,plus zna da je pobedio džokaru...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostZverev nije pobedio Novaka ni u jednom vazno meču kada je bilo bitno da se pobedi. Ali ako zelimo titulu treba Novaku jedan naporan meč.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Naravno, dobar primjer je Australija. Eventualno finale je najzahtjevniji meč uopšte u tenisu i potrebno je ući s minimalnom satnicom i podnošljivim razmakom između mečeva. Ne budu li imali sluha, a vjerovatno neće, lako se može desiti da igra 3 meča u 4 dana što umanjuje šanse za konačni uspjeh.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostPa u 2 finala ga je pobedio, kako to nisu bitni mecevi? Sigurno je bitnije finale, nego mec u grupi.
Za dužinu trajanja, sat duže neće praviti problem. Vazno je prilogodjavanje na visok nivo tenisa. Dzabe odmor u finalu ako ne mozes da ispratis visok nivo Rafe od starta. Ako izgubi prvi set u eventualnom finalu sanse su mininalne.Last edited by Ljubitelj tenisa; 04-06-19, 10:49.
Comment
-
-
Stoji ono sto je Olja napisala, sve sto se desavalo tokom sezone, pa i turnira ukazuje na samo jedan put kojim mec moze ici. Zanimljivo da u prethodna 4 duela izmedju njih nije bilo meca na "noz". U dve Novakove pobede cim bi kola krenula nizbrdo za Zvereva, to bi bio kraj. S druge strane u njegove dve pobede, Novak je bio dosta bezvoljan i "neiskren" u zelji da eventualno preokrene meceve. U oba meca Zverev je odlicno servirao, u Rimu nije bilo ni prilike za brejk, u Londonu je Zverev "poklonio" Novaku jedan gem. U oba meca Nemac je bio odlican u duzim razmenama.
Moj utisak je da Nemac svoju snagu crpi iz odlicnog servisa, to ga "opusta" i daje mu krila da odlicno napada sa obe strane i pritiska servise rivala. Mislim da Novak mora da pokusa da rano razbije igru Zvereva, da ga pritisne riternom sto pre i ucini da se ne oseca komforno na terenu. Tada bi put do pobede sigurno bio dosta laksi. Ukoliko se pak Nemac razmahne, i udje u ritam, moze nas cekati dug dan, a da bi se to izbeglo ne sme da dozvoli da se igra mnogo dugih razmena u pocetku meca koje bi mogle da podignu elan Zvereva. Rival koji ga se ne plasi, dize formu i veruje u sebe. Odlican protivnik za test koliko je Novak spreman u ovom trenutku.Last edited by Milutinov Tata; 05-06-19, 07:16.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Ova vecera je valjda bila sinoc, ali mislim da nije prisustvovao
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment