Ovaj mec me podsetio na one meceve ranije, neizvesne, napete a Nole pobedi-onako bas slatka pobeda-pa puno srce bude
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by cacanin View PostNovak je "gladan" to me raduje, medjutim i dalje tvrdim da ne treba da se ovoliko krlja u Rimu.
Comment
-
Ja se iznenadila kod broja vinera kad sam videla na kraju, iz fh 23 [emoji4]sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostZiva istina. Pogotovo taj potencijalni sudar sa Rafom u finalu vec sada u Rimu, to bi moglo da bude pogubno za obojicu na ovakvom terenu. Da cijeli tur slavi sto se dvojica najjacih samoubise.Ne shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!
Comment
-
Ma sutra kisa ceo dan, ko zna da li ce i da igraju i sta ce biti protiv Dijega, a tu je i Cici...polako, videcemo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostZiva istina. Pogotovo taj potencijalni sudar sa Rafom u finalu vec sada u Rimu, to bi moglo da bude pogubno za obojicu na ovakvom terenu. Da cijeli tur slavi sto se dvojica najjacih samoubise.
Comment
-
Comment