Heh, ja sam jos prije Majamija pricao da treba rano da izgubi na Sunshine Double, da mu nista ne trebaju i da ce se samo iscijediti bez potrebe pred nadolazecu sezonu sljake.. Ali ko se jos sjeca Jokera sta je pisao...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Sandugp View PostJesi pogledao statistiku?
Vidi malo kakav je Novak u poslednje vreme u dugim razmenama. Koliko poena uzima on, a koliko protivnik kada se poen igra na 9+ udaraca. Nevezano ko je protivnik.
Pogledaj kada stignes pa da popricamo malo o tome ovde.
Code:1-4 5-9 >9 Rim Kohl. 31 21 59.6% 16 11 59.3% 9 1 [B]90.0%[/B] Rim Sapov. 42 20 67.7% 20 14 58.8% 1 4 [B]20.0%[/B] Madrid Tsitsi. 29 20 59.2% 24 17 58.5% 12 13 [B]48.0%[/B] Madrid Thiem 50 46 52.1% 28 20 58.3% 12 15 [B]44.4%[/B] MC Medv. 31 36 46.3% 23 37 38.3% 26 20 [B]56.5%[/B] MC Kohl. 51 47 52.0% 33 37 47.1% 21 16 [B]56.8%[/B] Miami Agut 40 44 47.6% 31 25 55.4% 18 21 [B]46.2%[/B] IW Kohl. 28 23 54.9% 13 15 46.4% 10 15 [B]40.0%[/B] Doha Agut 23 22 51.1% 15 16 48.4% 3 10 [B]23.1%[/B] Sha. 18 Coric 35 26 57.4% 27 13 67.5% 10 13 [B]43.5%[/B] Rim 18 Nadal 29 32 47.5% 24 21 53.3% 6 14 [B]30.0%[/B]
Comment
-
To je ono na sta te navodim. U dugim poenima je skoro stalno u deficitu ... ALI dugi poeni obicno nemaju toliki uticaj na konacan ishod meca, u odnosu na kratke i srednje. Iz prostog razloga jer su najredji (cak i na sljaci).
Medjutim sinoc je igrao kao car.... Pa i duge poene. To je ono sto me obradovalo.
Opet ti dugi su obicno prekretnica u odredjenin fazama meca, kada se gem, set, pa i ceo mec "lomi". I tako te bitne duge razmene je najbitnije da uzme. Videcemo sta nam nastavak turnira i RG donose.
Ja sam optimista i to veliki nakon Madrida i ova dva meca u Rimu. I zbog same Djokoviceve igre, ali dobrim delom i zbog igre konkurenata.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by gagana View PostMa kad radi bekhend paralela "nema zime"
Apropo dugih razmena msm da je to stvar kondicije, ali i godina...
Zato možda treba više da radi na servisu i igri na mreži...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostJooj bože ko će ga dočekati, al mi se spava!!
Ja očekujem meč sa nestrpljenjem zbog obojiceŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Joker View PostHeh, ja sam jos prije Majamija pricao da treba rano da izgubi na Sunshine Double, da mu nista ne trebaju i da ce se samo iscijediti bez potrebe pred nadolazecu sezonu sljake.. Ali ko se jos sjeca Jokera sta je pisao...
I ne samo to za rano ispadanje, vec da ce sve da dodje ubrzo na svoje mestosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kako je Delpo odigrao meč, kako je odigrao BH... Pogotovo BH paralelu, tvrdim da je nije odigrao nikad bolje.
Šta je tek Novak izvukao, kako je spasio ML dropom, što reče Viško treba čovek da ima nešto što nije za TV a nije ni za forum 😎💪
Novak je "gladan" to me raduje, medjutim i dalje tvrdim da ne treba da se ovoliko krlja u Rimu.
Idemooo Nole 💪🇷🇸
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Comment
-
Novak +9, Delpo - 4.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment