Juce trenirao sa Cilicem u MC.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Koji je izvor informacije da je u MC i trenira?
Vidim da ga preko tw turnir u Madridu pozdravlja slikom postavljanja postera a on odgovara..
Mozda mu se taktika priprema daleko od ociju javnosti i isplati u smislu koncentracije samo na sebe i rad na svojoj igri i spremi.. Bolje receno , ja bih volela bih da bude tako.
Svakako ovo do sada deluje neuobicajeno..Similis simili gaudet
Comment
-
Pa izgleda da je napravljen zbrka, ili sam je ja stvorila, svejedno
Na tw mi iskocio Cilkan kako trenira na sljaci juce, a odmah zatim sa jednog teniskog profila trening sa Novakom u MC, ali ne pise kada, kao da se sada to desava, medjutim izgleda da je to ipak iz 2017. [emoji58]
Provericu kasnije, ali sigurno nema drugih snimaka sa treninga... za sadasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Da, pronasla sam njihov trening u MC 14.4.2017. to je taj, samo druga kamera i ugao.
Dakle nista.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Najverovatnije oni, pratim ih, a snimim obe situacije jutros, aha fino radi se, pa se setim kasnije aaaa cek da podelim da nam decko vredan -.-sigpic
Comment
-
Olja ipak se ne dangubi samo u Dominikani 💪😎
https://www.instagram.com/p/Bv_rsBeg...d=bn9o1jxvtpo2
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Comment
-
Cek, cek ipak je to bilooo tako tamo, a sada je..
sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOvaj me cacanain progoni -.-
Ne vidim tvoj tvit. Ako je isti progonis me 😂💪😎
Погледај твит корисника @BasiaID: https://twitter.com/BasiaID/status/1...892113921?s=09
Edit ...
Aaaauuu pa tek sad vidim da si postovala u isto vreme za Dominikanu, bukvalno isti trenutak jer nije bilo novog posta, ja sam postavio i izašao iz TTa 😂😂
Važno je da se radi.
Послато са SM-N960F уз помоћ ТапатокаLast edited by cacanin; 08-04-19, 16:19.
Comment
-
Ne mogu ja tebe da progonim kada ti postujes iza mene isto sto i ja [emoji58]
Svi su happy, eno i na tw svima laknulo Noksi poceo da prasinari [emoji41]
sigpic
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJel jos na odmoru? Turnir pocinje za par danasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment