Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ne znam. Ja vise cenim pa jedno milijardu puta tog Anakona i Vilandera Matsa nego gomilu nasih a i nekih stranih slatkorecivaca, dupeuvlakaca i koristoljubivih likova. Koji su u poredjenju sa ovim kako ih ti nazivas govnarima obicne nule sto se tenisa tice. Poznavanja igre i postignutih rezultata.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Jaooo ledeni zaboravila sam na tebe. Evo odmah stizesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pa zaboravila sam na anketu.
Imate novu, po zelji ledenog. Glasajte.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Na ovo beloj i djene djene. Ali na plavoj pa i crvenoj ruzno mi bas.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Meni se plava najvise dopada. Crvena je ona nijansa koju uopste ne volim, nije ona prava divna Uniqlo
A bela ko bela....pa mora da ima belu za Sunce
A jbg Lacoste mi se ne svidja, sto ih sigurno ne sekira mnogo.
No, najvaznije da mu sve dobro stoji, pogotovu kada melje ovako
I mnogo me zanima da li su bili vizionari ili sada luduju od "srece" zbog premija, gricka li nokte CEOsigpic
Comment
-
Polufinale Wimbledona svakako.
Nakon dvogodisnje agonije povratak u vrh i najava svega ovoga sto se desilo nakon Wimbledona.
Sto se Outfita za ''dupli letnji'' tice najbolji od kad je potpisao za Lacoste, samo sto ovaj narandzasti podseca na RG 2015-te ali opet meni najbolji uz crveni Uniklo.Last edited by Chiwwi; 05-02-19, 22:58.
Comment
Comment