Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
2012te Novak je imao 34% iskoriscene brejk sanse sto mislim da ovog puta nece biti slucaj. Takodje ubedljivo najvecu ulogu u ishodu meča ima Nadalov drugi servis tj. procenat osvojenih poena na drugi. Ako Nole uzme vise od 50% pobedice. 2012te je uzeo 56%.
Ali dobro. O tom potom. Nisam gledao Rafu. Nadam se da Cicipas moze da mu razotkrije slabe tacke.
Comment
-
Originally posted by radostan dan View Postnajbolje bi bilo 5 setova, svaki da ide u tajbrejk, ako može... rafa-cicko.
e to bi bio radostan dan.
Tako da ce se odmoriti makar igrali i 6 sati.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Trebala bi ... ali tako je kako je. U finalu umor protivnika nece imati nekakvu krucijalnu ulogu.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Cim je poceo turnir u utorak valjda je bilo jasno da ima dan manje.
No ja videh negde T u petak 40+, ali igra od pola 8 po njihivomsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Igrace nocom, tako da nema veze. Ne znam kakva ce biti vlaznost vazduha, ali Novak ovde kada dodje u zavrsnicu ne gubi. Tako da nema razloga da bude drugacije.
Nakon ove predaje Nisikorija, koliko god da mu to igracki nije odgovaralo (mada su igrali neko vreme usao je fino u ritam) takmicarski mu i te kako odgovara. Ubedjen sam da mu sanse za titulu rastu.sigpic
Comment
Comment