Sapovalov je na neki nacin slican Congi, ako udje u zonu izuzetno je opasan, ali ako ga ne ide, moze lako sebe da ukopa bez nekog prevelikog truda sa druge strane. Odlicno se nosio sa Andersonom na USO, prosle godine je ovde ispustio Congu u drugom kolu, a dobio ga na USO kada je usao iz kvalifikacja u glavni zreb. Ocito je da voli da igra protiv top igraca, bice sigurno maksimalno nalozen, ima dobar servis, voli da napada, prvi put se sastaju. Svi preduslovi za maksimalan oprez i nase znojenje i grickanje noktiju tokom meca.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Dobar protiv Conge, mislim da je igrao koliko mu treba, jesu ribrejkovi bili ali drzao je kompletan mec pod kontrolom.
Jos malo servis skripi po meni.
Jos jedna mina u sledecem kolu u vidu Denisa najvise sto bi Tata rekao prvi mec sa pomenutim.
Mnogo ce biti bitna satnica meca.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Nece.
Komentarisuci novi heat rule gospodin direktor(pitan zbog kontroverzi koje je izazvao) je rekao da bi se mec Djokovic /Mofils, i sa novim hr odvijao pod istim uslovima.
Mozda se doduse ispostavi da je Djokovic trazio dnevni termin bas kao i prosle godine.Last edited by Maxx-a; 18-01-19, 09:53.Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostA nemaju sta da stave. Cetvrtina u kojoj je Zverev Sasa je blago receno smesna. Mogu da stave njega i Simona u narednom kolu .... bla. Sta moze jos da bude: Tim - Puj ... Smesno kada se uporedi sa Djokovic - Sapovalov.
U svakom kolu do samog kraja Novak ima dovoljno atraktivnog protivnika za vecernji termin.
Dok u Novakovoj cetvrtini imamo mozda nekoliko zanimljivih potencijalnih duela, ali niti jedan nije dovoljno "mocan" da izgura Novaka iz vecernjeg termina. Njegov projektovani zreb nakon Conge i Sapovalova je: Gofan, Nisikori, Zverev ...... sve nocu!
Dobra stvar je sto javljaju do 25 stepeni i vlaznost oko 50%. Sasvim solidni uslovi za igru.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostCuj nece igrati po Suncu, nemoj se zajebavati Sandu.
Dobra stvar je sto javljaju do 25 stepeni i vlaznost oko 50%. Sasvim solidni uslovi za igru.
Nocni termin dobila dva Auetralijanca za koje malo ko da je cuo.... Ali naravno ima logike ima i te kako.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostDobro je sto si sacekao da izadje zreb pa mi onda odgovorio.
Nocni termin dobila dva Auetralijanca za koje malo ko da je cuo.... Ali naravno ima logike ima i te kako.
Thiem je zajebao celu stvar. Pouille - Thiem mi bas deluje kao mec za dnevni terminThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Novak neće izaći pre 15h po njihovom na teren plus max temperatura je najavljena do 25. Uslovi bi trebalo da budu ok ali to opet ne znači da ova odluka organizatora nije debilna jer ako Nole-Shapo nije za noćni termin onda ne znam šta je. Ali ajde nije da nismo navikli.
Comment
-
A pretpostavio sam kad videh da je Bolt prosao da ce mu uvaliti kosku i dnevni termin, jos kad videh da ona Birel igra protiv Kerber nocni mec... Steta sto ne bude kao juce kisa, pa da zatvore krov. S pozitivne strane, mogu da gledam mec pa na spavanje, umesto da se budim u sred nociNon-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
Comment