Dogovoreno Olja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Moze I ovako Mada bi bilo interesatnije bez opcije da nece vise da izgubi. Tako treba razmisliti I o tome koliko ce jos da igraju . Glasao sam za 7. Mislim da ce Novak dobiti Rodzera jos 3 puta I posle nece vise igrati. Mogao sam I predzadnju opciju, ali ovako je interesantnijeLast edited by 147; 13-11-18, 23:25.
Comment
-
Originally posted by 147 View PostMoze I ovako Mada bi bilo interesatnije bez opcije da nece vise da izgubi. Tako treba razmisliti I o tome koliko ce jos da igraju . Glasao sam za 7. Mislim da ce Novak dobiti Rodzera jos 3 puta I posle nece vise igrati. Mogao sam I predzadnju opciju, ali ovako je interesantnije
Pitanje da li ce igrati i ta tri puta, o vecem broju duela da ne pricamo, tako da mi je ovo bilo logicno.
Edit: ako sam ti upropastila anketu, izvinjavam se, ucinilo mi se da nisu odgovori do kraja definisani i da moze jos da se nesto doda.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe znam koliko je interesantnije da glasas da ce da ga pobedi 7x uzastopno, a kazes igrace 3x jos
Pitanje da li ce igrati i ta tri puta, o vecem broju duela da ne pricamo, tako da mi je ovo bilo logicno.
Edit: ako sam ti upropastila anketu, izvinjavam se, ucinilo mi se da nisu odgovori do kraja definisani i da moze jos da se nesto doda.
Comment
-
Nisam to videla, ali ga slusam i dalje zvuci prehladjeno???
I drugi put Pedja.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Videh da je par puta vadio maramicu iz dzepa, protiv Iznera mi se cini da toga nije bilo.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Dobar tenis u prvom setu gdje protivnik igrao i servirao najbolje što može, drugi rutinski odrađen. U petak pretpostavljam da igra u 21:00 i ako nekako može odigrati taj meč s minimalnim utroškom snage. Andersona može zaustaviti Zverev (igrom uz prvog seta ima dobre šanse), on djeluje nekako najopasnije do kraja turnira.
Originally posted by Milutinov Tata View PostVideh da je par puta vadio maramicu iz dzepa, protiv Iznera mi se cini da toga nije bilo.
Comment
-
Dobrooop veoma dobro. Koliko je bitno bilo kad je spasao brejk lopte i osvojio gem u prvom setu, tad se vec nadzirao kolaps kod Zvereva a potvrda je dosla duplom na set loptu, posle je bio klasican raspad.
Psiha, glava.
Bravo Nole.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
Comment