[/quote]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Re: ATP - NOVAK DJOKOVIC
cestitam!!!...kakva samo ubedljiva pobeda protiv hewitta!!!...6-2,6-2"Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja
Comment
-
hvala Bella...igrao je sjajno...samo je sipao asove i winere sa osnovne linije...jedino sto je pravio greske na mrezi,i to neke kardinalne :-\"Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja
Comment
-
kakva samo ubedljiva pobeda protiv nalbandiana :o...6-1,6-0...ako ovako bude igrao i na wimbledonu mislim da je glavni favorit za osvajanje...fantasticno!!!...srecno sutra protiv nadala!!!
"Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja
Comment
-
[quote author=danilo994 link=topic=478.msg24761#msg24761 date=1213457294]
kakva samo ubedljiva pobeda protiv nalbandiana :o...6-1,6-0...ako ovako bude igrao i na wimbledonu mislim da je glavni favorit za osvajanje...fantasticno!!!...srecno sutra protiv nadala!!!
[/quote]
Hm
Comment
-
[quote author=Roger link=topic=478.msg24765#msg24765 date=1213464119]
[/quote]
Hm
[/quote]
kontra argument?
Comment
-
[quote author=Roger link=topic=478.msg24765#msg24765 date=1213464119]
[/quote]
Hm
[/quote]
u cemu je problem?"Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja
Comment
Comment