Originally posted by Weltschmerz
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
-
Roger će ići napred, na mrežu. Novak će forsirati razmene u njegov backhand. Obzirom da je Novak odlican defanzivac, daleko mu je lakše da drži Rogera pozadi. Rogeru samo besprekoran servis može da omogući česte i lake izlaske na mrežu. Obzirom da to nije moguće moraće da sagradi savršen izlazak na mrežu iz igre. A to je jako teško jer se pita i Đoković. Roger nije to uspeo na daleko bržoj podlozi. Ovde će mu biti jako teško. U svemu tome mnogo će se trošiti.
Comment
-
Ja ne znam stvarno kakva je ovo odjednom posast sa ovimOBZIROM??
Obzirom, pa obzirom... Aman!
Obzirom je gramaticki neispravno dibiduz i pravilno je samo i iskljucivo S OBZIROM NA... to i to. Dakle, samo je ispravno s obzirom na... imamo bez obzira i s obzirom na.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Jesam -.- izvinjavam se na tonu, ali ove stvari me izludjuju.
Trademark ♡
sigpic
Comment
-
Dogovorio sa ortacima hardcore trening u teretani popodne ne znajuci da Nole nastupa danas u 4.. Sad moram sve da otkazem da izvadim i pripremim prsut, prevreo sir i lozu domacu..
Ali necu otkazivati za svaki slucaj, mozda matori izadje u dzemperu.. ne smem ni sa lozom preterivati..
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa ne znam stvarno kakva je ovo odjednom posast sa ovimOBZIROM??
Obzirom, pa obzirom... Aman!
Obzirom je gramaticki neispravno dibiduz i pravilno je samo i iskljucivo S OBZIROM NA... to i to. Dakle, samo je ispravno s obzirom na... imamo bez obzira i s obzirom na.
Svejedno svidja mi se strast sa kojom se boris za to u sto vjerujes, sto te tangira.Last edited by NI; 03-11-18, 15:47.
Comment
-
-
Originally posted by NI View PostMalo si cistunka kad je u pitanju gramatika. Jezik je ziva stvar. Ona se razvija, greske postaju pravila, rijeci dobijaju novi smisao itd.
Svejedno svidja mi se strast sa kojom se boris za to u sto vjerujes, sto te tangira.
Idemoooo Noksi!sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostDevojka je malo frustrirana, a pritom je šef ovde na topicuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostJa sam za to da se Ljubimcu da da sefuje na forumu, potkovan je, objektivan, nije frustriran i iskompleksiran.
Poguracu da on bude glavni na tenisu na sledecem sastanku forumskih glavasa koje ce se odrzati krajem decembraŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment