Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Jedino
Aman, pristao, potpisao.. cao... a i radivao sesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
To ocemo svi, taj dubl, mislim vecina, pogotovu sto igraju sasvim ozbiljno
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
To je trebalo biti stavljeno po meni nakon Atp finala,a sad ih samo remeti u pripremi za bitne turnire.
Nego tesko moze zbog Davis cup finala tako da najbolje je da taj turnir ukinu ako kako mogu ili ga stave nedje izmedju AO i IW recimo kad postoji dosta veliki vremenski razmak,moze se tu ugurat nekako.Last edited by E1_PG; 11-09-18, 14:12.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNovak mora da igra LC, koliko je samo pricao i bio srecan sto je u timu, razgovor sa Lejverom, pricao i poredio LC sa Rajder Kupom, bas mu to znaci i nema govora da odustane.
PS
Izvanredno je odgovorio na pitanje o Sereni. Pogledajte snimak. To je bilo beugodno pitanje a on je pokazao pravu diplomatsku vjestinu znajuci da se u prvom redu obraca americkoj publici.
Comment
-
I marketinga, iz Lacoste su prilično dugo čekali na veliku promociju na NA tržištu. Velika je i srpska zajednica u Chicagu i Illinosu uopšte , pa se Novak verujem nada i ugodnoj atmosferi tamo gde nikada tenis nije igrao..
Šteta što nema foto session na Empire State Building-u , uvek mi je taj deo bio retro cool.
A ne znam odakle Novaku /Jeleni ili već ko daje savete za oblačenje, ideja da mu/bilo kome ova oker boja pristajeSimilis simili gaudet
Comment
-
A i taj Lejver Kup. Tu ce odigrati mozda dva-tri meca. Nece to biti nista toliko opterecujuce da ce ga omesti u nastavku sezone.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sada sam malo guglao. Prosle godine na Lejver Kupu niti jedan igrac nije odigrao vise od dva meca u singlu, neko dva, neko jedan. U dublu ista prica.
Nadal je primera radi igrao cetiri meca. Po dva u dublu i u singlu. I on je najvise igrao na tom Kupu. Ne verujem da ce Novak vise od jednog meca u dublu (ako i jedan bude igrao) naverovatnije dva u singlu... To je to... Nista strasno, nista preterano opterecujucesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSada sam malo guglao. Prosle godine na Lejver Kupu niti jedan igrac nije odigrao vise od dva meca u singlu, neko dva, neko jedan. U dublu ista prica.
Nadal je primera radi igrao cetiri meca. Po dva u dublu i u singlu. I on je najvise igrao na tom Kupu. Ne verujem da ce Novak vise od jednog meca u dublu (ako i jedan bude igrao) naverovatnije dva u singlu... To je to... Nista strasno, nista preterano opterecujuce
Jos racunaj da je 3.set super TB a ne regularan sethttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Cista glupost.. jeste da ce igrati dve partije ali on mora ostati u Americi do 20 i nekog septembra.. za to vreme mogao je vec da bude u Marbelji i da se priprema za azijsku turneju.. A sto se para tice , iste pare bi mu dali i Peking a i Bec (vrv milionce) i plus bi zaradio dragocene poene.. Ovo je cisto glupiranje.. Federer moze i da igra jer on nista ne juri.. ali Novak mora definitivno da se uozbilji, jer mu nisu vise 22e.
Comment
Comment