Ne znam da li ste ispratili, nije zgoreg da ponovim jer nije mi teško, sutra - 3:0 za Novaka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by dekkard View PostNe znam da li ste ispratili, nije zgoreg da ponovim jer nije mi teško, sutra - 3:0 za Novaka.
Veceras ocekujem polurutinsko osvajanje 14og GS, bez velike drame.
Verujem da ce se Nole posvetiti pripremama za sledecu sezonu kao nikada do sada.. Nikad motivisaniji i fokusiraniji nije bio a u najboljim je godinama, 31/32.
Vladan rece da ovakav Nole osvaja 3 Slema godisnje, i potpuno se slazem sa njim.. I taj jedan moze da izgubi samo slucajno jer je sa ovakvom igrom i formom favorit i na sljaci protiv Nadala.
Samo zdravlje da nas posluzi.
Comment
-
Vidim da branioci lika i dela Sereninih postupaka od sinoc svi odreda pominju neke Novakove "slicne" grehe i dvostruke arsine
Bice ispitivan o tome sta misli na konferenciji sigurno, nadam se da ce izbeci ulazak u problematiku i objasnjavanja u sitna crevca, kako je vec imao obicaj ranije da radisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostA na protivnikovoj strani terena sve klimatizovano, sunce sija al ne udara u oči. Malo si preterao
Divlja argentinska publika ce napraviti fudbalsku atmosferu, a u tom paklu, dje hazduha nema da se udahne, ce sve to skupa definitivno vise odmoci Novaku.
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostA šta ću, brinem onako roditeljski i to je tako, nema tu pomoći.
Uzivaj ti u tenisu jer bolji od ovoga nece dugo biti
Ako ima krova znaci da pada kisa a ako ima kise znaci da se vlaznost vazduha smanjila jer je hladan vazduh ohladio vodenu paru iz vazduha i prouzrokovao kisu
Dakle ne moze biti i navucen krov i velika vlaznost.
Na nizim temperaturama vlazan vazduh ne pravi neke specijalne probleme. Tokom cele jeseni je tako i milina je za sport. Tako da su uslovi i vise nego dobri veceras, tj. danas.
Comment
Comment