Do polufinala (precrtala sam i Milmana), nije imao neke protivnike, do jacih mora doci, ipak je ovo GS. Strepnja je nornalna, ali nema razloga da ne ocekujemo najbolje. Tu je, vratio se s kroz, strast je tu sto kaze Vajda, samo da je fokusiran max... et voila.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Milman moze odigrati opet ovako. Dan pauze mu omogucava to. Povratice on svezinu i bice ponovo nabrijan. Novak mora da pritisne organizatore.
Comment
-
Originally posted by NI View PostSlazem se da Rafu ceka neizvjesan put do finala. Ali nisam siguran ko bi u eventulanom finalu Novaku vise odgovarao Isner, Delpo ili Rafa. Doduse, nadam se da bi Isner bio previse iscrpljen.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by NI View PostSlazem se da Rafu ceka neizvjesan put do finala. Ali nisam siguran ko bi u eventulanom finalu Novaku vise odgovarao Isner, Delpo ili Rafa.Last edited by Joker; 04-09-18, 11:54.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostDominik Tim! Pa Dzon Izner! Pa Rafael nadal i JMDP!!!
Originally posted by Joker View PostZar u ovom momentu iko moze manje odgovarati od Rafe? U formi je, ima odlicnu sezonu iza sebe, tvrdoglav i strasno tezak borac, koji te uvijek tjera na udarac više + znamo u sta se Rafa pretvara kad igra u funalu slema. Ja bih odmah potpisao bilo koga u finalu, samo da nije on.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa zavisi od protivnika
Originally posted by miloolja View PostDo polufinala (precrtala sam i Milmana), nije imao neke protivnike, do jacih mora doci, ipak je ovo GS. Strepnja je nornalna, ali nema razloga da ne ocekujemo najbolje. Tu je, vratio se s kroz, strast je tu sto kaze Vajda, samo da je fokusiran max... et voila.
Nadam se da ce Millmana rutinirati sa 3:0, samo da ga ne muce vremenski uslovi previse.
Ko god da mu dodje u polufinalu nece biti lako, bice ekstra ako tu izgubi samo 1 set.
I onda finale. Kad bi uspeo, ne smem ni da zamislim. Posle svega da on zavrsi sezonu sa 2 GS turnira i Golden Masters.
Nego, korak po korak.
Sto bi rekla Zoje, idemo dalje.Last edited by icetea; 04-09-18, 12:11.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by NI View PostNapaljeni i motivisani DP, koji je u dobroj formi, je radio cuda u proslodti. Zato mislim da bi on bio najopasniji.
Btw, kad si vec upotrijebio te epitete "napaljen i motivisan", a kad se oni pripisu jednom Rafi, koji je usao u finale.. meni je kristalno jasno ko je tu veci problem Novaku.Last edited by Joker; 04-09-18, 12:13.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostOsim sto sam kukao i bio uuuzasno nervozan.. na sta mislis?
Originally posted by Joker View PostDa imam samo dvije opcije da biram:
1. Novak osvaja Cincinnati, Nadal osvaja USO;
2. Rodzer osvaja Cincinati, Novak osvaja USO,
bez razmisljanja biram prvu opciju. Pa nek ide sve u materinu..-To define is to limit.
Comment
-
-
Previse sam vec u sebi u glavu napisao titulu na Uso,obicno kad sam to radio u proslosti desio se neki nepredvidjen scenario
Nikad nemojte upisivati Gs ove unapred,iako mi Novak deluje jako sigurno,previse poverenja u njega imam,a to nije dobro
Ono sto znam ako je Novak pravi na betonu sve od njega zavisi,ali uvek postoji to ali...
Comment
Comment