Preskače i Plavušanka kad dobije Dedu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Prvo mesto je malo pobeglo nakon sto je Nadal osvojio Toronto (sto nije bilo predvidjeno). Dakle, da bi postao prvi posle wtf-a treba mu: Uso, jedan master i wtf, bez obzira na Nadalove rezultate do kraja sezone. Ako Nadal ispadne pre finala onda mu ne treba master dovoljna su mu 2 dobra rezultata u Sangaju i Parizu. To onako, racunica iz glave..
Ko ce da doceka sredu..Zna li neko da li ce se cf Nola-Fedja igrati preko dana ili u vecernjem terminu?
Comment
-
Malo off.
Kakve Kurir ima naslove na sportskom delu za Novaka meni suze liju, pogotovo ovaj 😂
https://www.kurir.rs/sport/tenis/311...s-mont-everest
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Verujem u laku pobedu Noleta veceras.. Ipak Sosa nije igrac koji moze praviti provleme na ovoj podlozi, pre ce na sljaci.. Brinem se samo da Fedju ne uhvate trema i drhtavica veceras i ne izgubi od skromnog Milmana.. au kakavo bi to razocarenje bilo, necu ni da razmisljam..
Comment
-
Aaa ulazim u stan i Vajda prica(o) na ES, sta, staaaa?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sousi je hard omiljena podloga , to sto je uzeo Estoril ne znaci puno, domaci turnir , poklapanje nekih kockica...
Vremenski uslovi pored Souse jos jedan protivnik. A vec je preziveo laksi toplotni udar u prvom kolu pa pre toga i u Torontu i Cininatiu przio , pa dalje od toga na AO.. Na organizam kao sto je njegov ( lako se uocavaju teskoce koje ima u slicnim uslovima) se kad tad mora odraziti kumulirano .Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAaa ulazim u stan i Vajda prica(o) na ES, sta, staaaa?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by NI View PostNiko nije savreseno objektivan. Zasto bih bio ja?
Necu te pogresno shvatiti i odgovor je u dosta jednostavnoj matematici. Kladionice daju 27.8% sansi Novaku. Nadalu daju 31.8% tj. 4% vise a Federeru 19.8% tj. 8% manje. Mislim da ga kladionice podcjenjuju, ali ne puno. Ako dam Novaku sljedece sanse protiv protivnika:
Sousa 96% (kvota 1.05)
Rodzer 70% (kvota 1.45)
Cilic 80% (kvota 1.28)
Nadal 67% (kvota 1.53)
.
Comment
-
Comment