Mora posebno mesto da cuva za tu vaznu samo se bojah da je ne ispusti na ceremoniji
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Jaaoo a šta bi ovde sa predlozima za ankete?
Nešto mi je u onom sveopštem iščekivanju finala, pa kasnije slavljničkom raspoloženju promaklo
Neko je davao čini mi se neke predloge, kao da sam ukačila negde usput
Ajte iz početka dok čekate USO, taman, ionako nemate sada nekih briga, osim eventualno žreba
Hvala ledeni, ali nećemo da preterujemo bašsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa dobro tvoj je 2-3 strane unazad, a ti često ne vidiš 2-3 posta unazad
Za sve su krivi ledeni i Zoje
Originally posted by Marija81 View PostLedeni najviše ...a i poznato je da sam ja žena sa dioptrijom
E, Marija, koju ja tek dioptriju imam, pa jos kad pocnem da menjam naocare ja sam ti vec baba
Elem,
Mislim da se istrosio i fizicki i mentalno, ali idemo dalje pa sta budeNe shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJaaoo a šta bi ovde sa predlozima za ankete?
Nešto mi je u onom sveopštem iščekivanju finala, pa kasnije slavljničkom raspoloženju promaklo
Neko je davao čini mi se neke predloge, kao da sam ukačila negde usput
Ajte iz početka dok čekate USO, taman, ionako nemate sada nekih briga, osim eventualno žreba
Hvala ledeni, ali nećemo da preterujemo baš
Comment
-
Pa još jednom, malo drugačije
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by dekkard View Post@Marija81 Sve je oke dok se ne saplićeš. [emoji6]
Elem moram ovo da podelim, slatko sam se nasmejala
EDIT:A da dodam i nešto ozbiljno.Trenira sa Vavrinkom
Last edited by Marija81; 22-08-18, 19:32.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment