Originally posted by Zile90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Zile90 View PostEvo me, vratio se sa turneje po Crnoj Gori Nisam dosao da trujem, ne bavim se vise tim, nego me bas nervira sto pada kvota, to jako mrzimŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostTaman posla, pratim ja ovde sve sta se desava, ali ne kuckam vise toliko.
Šta očekuješ večeras?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Novak iz 2018-te je bolji server od Novaka iz 2015-te. Servira kako treba samo u trećim setovima u poslednja tri meča jer logično krije karte pred USO.
Dedi može relativno da se osloni na servis, zašto relativno - zato što preko puta ima najboljeg reternera kojeg je ova igra videla.
Druga stvar, kretanje će mu biti veliki problem pogotovo u srednjim i dužim relijima, a protiv Novaka se teško završava poen u tri, četiri udarca.
Sve u svemu, Novak može set da izgubi samo iz dva razloga, taktički, da ne pokaže koliko je zapravo dobar ili kao posledica pada koncentracije jer zna da onda sigurno dobija u trećem setu.
Maksimalna i konstantna igra jednog i drugog igrača rezultuje Novakovom pobedom u dva seta.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostSrce kaze 2-1 za Novaka, a glava kaze 2-0 za Rodzera...Malo me ta cudna promena kvote zbunila...
Originally posted by torpedo View PostPo meni su to sve nebitna poređenja, sve će se vidjeti na startu meča. Govor tjela Novaka je baš išao vruće-hladno od meča do meča.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostBas sam malo izguglao prognoze po netu.Svi su prognozirali 2-0 za Rodzera.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Novak u tri seta 7:6 3:6 6:2 mi se javljaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Comment