I ti Maro pocela ko Sandu pa objasnjavas sta drugi misle Opusteno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Joker View PostHahahaha kaze se, istina.. ali u potpuno drugom kontekstu i za neke potpuno druge stvarisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostI ti Maro pocela ko Sandu pa objasnjavas sta drugi misle Opusteno
Elem izgleda da je stala kiša i program kreće uskoro.
Nole beše treći meč, posle 2 ženska?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Eh sad nece se ponoviti...nisam to mislila, taman posla, nego me nisi danas dva puta razumela
Njima treba oko 40ak min da osuse terene.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostEh sad nece se ponoviti...nisam to mislila, taman posla, nego me nisi danas dva puta razumela
Njima treba oko 40ak min da osuse terene.
Evo spremno je sve da počnuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
@ Marija
Iz pouzdanih izvora sam saznao da su Milos Sergrt i Goci milwaukee bend pozvani da u nedelju odrze mini-koncert ispod balkona. A plej lista je takva svidelo se to tebi ili ne. "Vozi me na Pale preko Ledina" Gara na 100 nacina i na kraju nezaboravni hit "Djundjule Mindjule"..
Trebas biti zahvalna sto imas takve pesme i takve pevace da ti ulepsaju veselje.. Sta npr Federer slusa dok slavi? je l imaju tamo u Svici Maru i Loleta, Zorana Kulinu, Batu malog?? Sta se tamo uopste slusa?
Comment
-
Novak je na TW dok čeka svoj meč
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Danas je i mali jubilej. Deset godina od osvajanja bronze na OI u Pekingu
Spoiler
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostVisku umro Dejvis kup, Goldu Novak sektas. Bas lepo, sta sve necu procitati na FAN temi !
Bugarin opasno udara lopticu, Novak je opasno poludeo nakon izgubljenog servis gema.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Umro DK onakakav kakav smo voleli i znali.
Elem, Novaka i dalje zeza BH mada je sada pogodio jednu fantastičnu paralelu.
Odoh da komentarišem u temi da me Olja ne bi jer ceo dan grešimŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
sigpic
Comment
-
Ovo nisam videla.Fale mi neki postovi kada uđem, pa ih vidim tek kada se izlogujem i ulogujem ponovo.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment